top of page
IMG_9173.jpg

Bröllopsfotograf

Göteborg, Västra Götaland & Sverige

_JK_5189.jpg
_JK_5292.jpg

I GOT YOU!

Jag vill guida er

Jag vill göra det absolut bästa jag kan för er och er bröllopsdag. Allt ni behöver göra är att slappna av, vara er själva och låt mig göra mitt jobb. Jag vill att ni ska njuta av er bröllopsdag och inte stressa över något - då blir dagen som bäst. Jag älskar att fånga den naturliga kärleken som alltid syns till under bröllop. Jag kommer att finnas vid er sida på er stora dag för att försiktigt vägleda er genom allt. Jag kommer att se till att ni vet när det är dags för dom olika  bilderna.

IMG_8819.jpg

"Wooow så himla fina bilder!"

- Frida  Augustsson

Tre fina stunder

Ett
Förberedelser

Nu börjar er bröllopsdag på riktigt. Förberedelserna är en otroligt fin och pirrig stund. Stunden när du blir tillpiffad och får sätta på dina fina kläder. Spänningen som hänger i luften inför det stora som komma skall. Detta är en väldigt fin stund att föreviga tillsammans med dina vänner. Det är också ett perfekt tillfälle för att hinna föreviga alla detaljbilder.

IMG_8591.jpg
Två
First look

Att ha en first look är något som är väldigt omtyckt och vanligt. Det är en magisk stund när du och din stora kärlek får se varandra för första gången uppklädda och redo för att säga ja till varandra. Det är en känslomässig stund med så otroligt mycket kärlek. Det är något magiskt med att se varandra för första gången i bröllopskläder på sin bröllopsdag. Att ha en first look är något som jag rekommendera alla mina brudpar.

IMG_9183.jpg
Tre
Golden hour

Alldeles innan går ner blir ljuset magiskt, mjukt och varmt. Om ni vill ha ett bra tillfälle att smita iväg en liten stund och bara få vara med varandra så är det här ett perfekt tillfälle. Jag rekommenderar alla mina brudpar att smita iväg en liten stund från middagen eller festen för att hinna fota lite i solnedgången.

IMG_5940.jpg
Kerime&Ado_smygtitt05.jpg

Vackra ord av
vackra brudpar

- Love & Bianka

"Wow, vilka superfina bilder!! Vill bara tacka dig tusen gånger om för de fina bilderna, de blev verkligen jättefina och vi ser fram emot att se resten! Vi är supernöjda verkligen och tyckte det var jättehärligt att ha dig på plats. "

Love&Bianka_smygtitt10.jpg
Love&Bianka_smygtitt11.jpg
Love&Bianka_smygtitt06.jpg
Love&Bianka_smygtitt07.jpg

En guide för er upplevelse

01. Bröllopsmöte

Jag vill lära känna er och även berätta lite om mig själv! Om jag är ledig ert datum så bokar vi in ett möte (digitalt eller på något mysigt fik) där vi kan lära känna varandra bättre! Efter vårt möte får ni möjligheten att prata med varandra och känns det fortfarande bra för er och ni vill boka mig så skickar jag över avtalet och bokningsfakturan. När det är betalt och signerat är datumet ERT!

02. Full support

Det är mycket att tänka på under bröllopsplaneringen och därför finns jag här för er! Jag hjälper mer än gärna till med det jag kan! Om ni vill har frågor & funderingar, vill ha tips & trix eller kanske ha ett bollplank så finns jag här!

03. Provfotografering

Provfotografering är ett perfekt tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Det är även ett bra tillfälle för er att känna er med bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Bilderna kan ni sedan använda till era Save the date eller inbjudningskorten. Jag rekommenderar att ha den här fotograferingen i god tid innan bröllopet. Provfotograferingen sker enbart inom Göteborgsområdet.

04. Bröllopsfotografering

Dagen som ni har väntat länge på är nu här. Genom vägledning och lite knep hoppas jag få er så avslappnade som möjligt framför kameran och med mig. Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på bilderna och minnas allt med glädje och ha ett stort leende på läpparna. Jag vill att ni är er själva framför kameran för det är då bilderna blir som bäst. Jag kommer inte tvinga er att posa onaturligt. Jag vill fånga era underbara ögonblick där ni gapskrattar, fäller en och annan tår av glädje och pussas i mängder. Detta är er dag och jag vill att ni njuter av den till fullo.

05. En tjuvkik

Jag vet att ni är nyfikna och jag kommer heller inte kunna hålla mig så inom några Dafar efter bröllopet så kommer ni få en liten tjuvkika som ni kan dela med er av med nära och kära!

06. Personligt onlinegalleri

Ni kommer få era bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som där ni hur lätt som helst kan ladda ner alla era bilder och även dela med era nära och kära. 

Kerime&Adnan02.jpg
Kerime&Adnan04.jpg
Kerime&Adnan01.jpg

En investering för livet

Detta passar er som vill föreviga större delen av dagen, t.ex. från förberedelserna till middagen.

Guldpaketet

6 timmars sammanhängande fotografering

BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

PROVFOTOGRAFERING
Detta är ett perfekt tillfälle för er att känna er mer bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Ni får 10 högupplösta redigerade bilder från den här fotograferingen. Fotograferingen sker enbart inom Göteborgsområdet.

LEVERANS
Ni får ca 300 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 12mil ingår

 

18. 000kr

Kerime&Ado_smygtitt04.jpg

Detta passar er som vill föreviga förberedelserna, porträtt & vigseln.

Silverpaketet

3 timmars sammanhängande fotografering

BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

PROVFOTOGRAFERING
Detta är ett perfekt tillfälle för er att känna er mer bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Ni får 5 högupplösta redigerade bilder från den här fotograferingen. Fotograferingen sker enbart inom Göteborgsområdet.

LEVERANS
Ni får ca 150 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 7mil ingår

 

12. 000kr

_JK_2473.jpg

Detta passar er som vill föreviga porträtt och vigsel.

Bronspaketet

1,5 timmars sammanhängande fotografering

BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

LEVERANS
Ni får ca 50 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 2mil ingår

 

 

6000kr

Lina&Calle_smygtitt03.jpg

Vanliga frågor

01. Vart utgår du ifrån?

Jag utgår från Göteborg men jag fotograferar i hela Sverige och även inom EU. Dock tillkommer reseersättning och logi för fotograferingar utanför Göteborg.

03. Vad händer när vi har bokat?

Om allt känns bra för oss alla och om jag är tillgänglig på ert datum så skickar jag ett avtal till er över mail som ni båda ska signera digitalt och som även jag kommer signera. När jag sedan mottagit avtalet så skickar jag en bokningsfaktura som är på 25% av det totala beloppet, när den är betalt då har ni er fotograf, woho!

02. När ska man boka dig?

Så snart ni kan! Jag tar endast emot ett begränsat antal bröllop varje år och blir fullbokad fort. Första steget är att skicka in en bokningsförfrågan i formuläret längst ner på den här sidan!

04. När får vi se bilderna?

Jag skickar alltid en tjuvkika på ca 5-10 bilder några dagar efter bröllopet. Inom 8 veckor efter ert bröllop får ni ett onlinegalleri med samtliga utvalda bilder. Ni kommer få era bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som där ni hur lätt som helst kan ladda ner alla era bilder och även dela med era nära och kära. 

05. Vad händer om du blir sjuk?

Vid eventuell sjukhusvistelse/allvarlig sjukdom eller familjetragedi har jag rätt att ställa in fotograferingen och återbetala redan inbetalt belopp. Jag har ett stort nätverk av professionella fotografer och hjälper till så mycket som möjligt om olyckan skulle vara framme. Jag har aldrig behövt avboka ett bröllop. Jag tar mitt arbete på väldigt stort allvar och ser alltid till kundens bästa!

06. Vi vill att du stannar extra!

Om ni önskar att jag stannar extra utöver den bokade tiden på er bröllopsdag så går det bra. Jag debiterar då 3500kr i timmen. Detta läggs på slutfakturan. Vi pratar givetsvis igenom detta med varandra innan jag stannar, jag stannar inte längre än planerat om ni inte vill det.

Vackra ord av
vackra brudpar

"Tack så jättemycket för allt Jennifer! Fantastisk bilder! Du är grym!"

- Ado & Kerime

Kerime&Ado_smygtitt07.jpg
Kerime&Ado_smygtitt03.jpg
Kerime&Ado_smygtitt06.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag!

LEDIGA DATUM 2023

APRIL: 29
MAJ: 6, 13
JUNI: 3, 10, 17
JULI: Inte tillgänglig
AUGUSTI: 12
SEPTEMBER: Inte tillgänglig

 

Vilket bröllopspaket är ni intresserade av?

Tack för ditt mail!

Jennifer Kihlvall.png
bottom of page