top of page

Svar

Frågor

One

Hur lång tid innan ska man boka dig som fotograf?

Om ni vill boka mig som er bröllopsfotograf så bör ni boka mig i god tid innan bröllopet för att garantera att ni får mig som bröllopsfotograf.

Om ni vill boka min som porträttfotograf så behöver ni inte boka så långt i förväg, dock är det bra med lite framförhållning så jag kan fotografera er på det önskade datumet.

Five

När får vi se bilderna?

Beräknad leveranstid för digitala bilder är ca 5 veckor, jag skickar oftast en tjuvkik på 5-10 bilder en vecka efter bröllopet. Dessa får ni givetvis använda obegränsat innan ni får alla bilder.

Two

Fotograferar du endast bröllop och porträtt i Göteborg och Vårgårda?

Nej, jag utgår från Göteborg och Vårgårda men jag fotograferar i hela Sverige och även inom EU. Dock tillkommer reseersättning och logi för fotograferingar utanför Göteborg och Vårgårda.

Six

Vad händer om det blir dåligt väder?

Skulle det bli dåligt väder så löser vi det tillsammans på bästa möjliga sätt! Om fotograferingen äger rum i Göteborg så finns t.ex. Palmhuset inne i Trädgårdsföreningen där man kan få magiska bilder.

Three

Vi är inte vana vid att stå framför kameran, hur gör vi?

Det är absolut inte ovanligt att man känner såhär! Jag vill att ni ska kunna känna er avslappnade och njuta av dagen än att tänka på mig och att ni måste titta in i kameran när bilderna tas. Det blir en så mycket roligare stund och härligare bilder om ni vågar lita på mig medan jag fångar de stora men också de små ögonblicken när ni minst anar det. Var bara er själva så kommer det bli hur bra som helst! 

Seven

När ska vi betala?

Ni betalar efter genomförd fotografering och betalningen sker mot faktura via Frilans finans. 

När det gäller bröllopspaketen betalar ni en bokningsavgift på 25% av den totala summan i samband med bokningen för att garantera att ni får mig som er bröllopsfotograf. Resterade belopp betalas efter fotograferingen.

Four

Om vi vill att du stannar någon timma extra utöver bokad tid, hur mycket kostar det då?

Om ni önskar att jag stannar extra utöver den bokade tiden på er bröllopsdag så går det bra.  Jag debiterar då 2000kr i timmen. Detta läggs på slutfakturan. Vi pratar givetsvis igenom detta med varandra innan jag stannar, jag stannar inte längre än planerat om ni inte vill det.

Eight

Vad händer om vi drabbas av Covid-19?

Det hoppas jag givetvis att ni inte drabbas av!

Om inte en fotografering genomföra pågrund av att ni inte kan, så räknas det som en avbokning. Jag erbjuder givetvis er ett nytt datum, men då gäller det ju att jag är ledig då. 

Uppstod det en annan fråga?

Skicka iväg ett mail till mig med er fråga så återkommer jag med svar så fort jag kan.

Jennifer Kihlvall.png
bottom of page