top of page
IMG_6495.jpg

Ge bort en mysig och personlig gåva

- som kommer uppskattas i år framöver

Ett presentkort är den perfekta julklappen eller presenten till personen som redan har allt. Hos mig kan du välja att ge bort en hel fotografering eller ett valfritt belopp [minst 1500kr], då väljer mottagaren själv vilken fotografering hen vill boka. Ett presentkort på en fotografering är en gåva som uppskattas av dom flesta.  En fotografering är ett minne för livet, en stund som kan återupplevas om och om igen.

IMG_6492.jpg
IMG_7256.jpg
IMG_8204.jpg
IMG_5146.jpg

Du väljer belopp

Du väljer själv vilket belopp du vill [minst 1500kr]. Längre ner på den här sidan finner du beställningsformuläret där du fyller i dina uppgifter samt mottagarens för- och efternamn.

Leverans

Efter beställning av presentkortet skickas en faktura till dig via mail. Fakturan ska betalas inom 14 dagar.  Så fort jag erhållit din betalning skickas presentkortet till din angivna postadress. Du kan även välja att få presentkortet levererat digitalt.

Boka

När mottagaren ska boka sin fotografering så anger hon koden som hon får på presentkortet. Det är bra om hen är ute i god tid med sin bokning så jag inte hinner bli bokad på det önskade datumet.

IMG_8688.jpg
984A4308.jpg
IMG_7826.jpg
IMG_6495.jpg

Låt oss skapa minnen för livet

Bokningsvillkor

☼ Man kan välja mellan parfotografering, gravidfotografering, mammafotografering eller familjefotografering. Om beloppet överstiger värdet för fotograferingen som innehavaren valt så kan innehavaren för resterande belopp köpa till extra bilder efter att fotograferingen är genomförd. Resterande belopp går ej att bytas ut mot kontanter. Om innehavaren bokar en fotografering av högre belopp än presentkortet så betalar innehavaren resterande belopp vid bokning av fotograferingen. 

 

☼ Efter beställning av presentkortet skickas en faktura till dig via mail. Fakturan ska betalas inom 14 dagar.  Så fort jag erhållit din betalning skickas presentkortet till din angivna postadress. Det går att få presentkortet levererat digitalt om man så önskar, då får man själv skriva ut det om man vill det. Om du vill ha det levererat digitalt så anger då det under "meddelande" i beställningsformuläret nedan.

☼ Presentkortet är giltigt i 6 månader från att betalningen är genomförd.

 

☼ Jag utgår ifrån Kungälv. Om fotograferingen sker på annan ort tillkommer det ersättning för resan (50kr/mil).
 

☼ Det går inte att byta ut presentkortet mot kontanter eller att returnera det.

 

☼ Presentkortet kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

☼ Vill man ge bort presentkortet i julklapp så går det bra att hämta det personligen i Kungälv enligt avtalad tid, dock senast 22 december.

IMG_8179.jpg
IMG_6306.jpg
17877024721845793.jpg

Så roligt att du vill beställa ett presentkort.
Du kommer garanterat glädja någon annan!

Fyll i beställningsformuläret nedan för att beställa. Välj om du vill ha det skickat till dig med post, digitalt eller om du kommer och hämtar det i Kungälv personligen [på avtalad tid]. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till mig via mail fotografjenniferkihlvall@gmail.com

Beställ ett presentkort idag!

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din beställning, mitt svar kan ha hamnat där. 

Jennifer Kihlvall.png
bottom of page