top of page

Fem vackra poser för par

Skapa magiska bilder med kärleksfull känsla
_MG_0677.jpg

Hallå där!

Oavsett om du är en fotograf eller om du är ett par så är den här guiden för dig. Här kan hu hitta lite inspiration inför din fotografering både som fotograf eller som modell.

Jag vill att bilderna ska vara naturliga, kärleksfulla och äkta. Jag vill inte att någon ska behöva posa stelt framför min kamera. För mig är det viktigaste att ni är avslappnade och har kul tillsammans med mig och några av mina knep.

01.

Kramas

Kramas är en klassisk fin pose, där kan ni även kramas precis som ni vil! Jag tycker det är fint när brudgummen står lite bakom bruden

IMG_4912.jpg
IMG_5237.jpg

02.

Dansa

Det räcker med att brudgummen snurrar bruden som mit i en dans. Detta brukar ofta även bli lite avslappnat för paret och lockar fram lite naturliga skratt.

03.

Kyssen

Den klassiska kyss bilden! På den här bilden får ni mer en gärna kramas samtidigt för en extra mysig och kärleksfull känsla.

IMG_8236.jpg
IMG_8222.jpg

04.

Gå mot kameran

Detta är kanske inte egentligen en pose utan mer en rörelse där ni får gå emot kameran. Här kan ni t.ex. titta på varandra, hålla handen eller pussas på vägen mot mig.

05.

Panna mot panna

Det här är en väldigt enkel men fin pose. Här får ni mer än gärna stå nära varandra och hålla varandra i händerna eller runt varandras midjor. Variera gärna med att titta,

blunda och pussas.

Oliver_Emma-17.jpg
Jennifer Kihlvall.png
bottom of page