top of page
Malin10.jpg

Informationsguide

Gravidfotografering

Föreviga den här vackra tiden

_AM12993.jpg
_AM13035.jpg
_AM20834.jpg
Helena05.jpg
Helena14.jpg

Grattis till din graviditet

I den hektiska delen av livet är det inte ofta som vi avsätter lite tid för att uppskatta vad våra kroppar kan göra. Att boka in en gravidfotografering är det perfekta sättet att fira det fina miraklet i din kropp. Även genom utmattningen, ryggsmärtan och illamåendet skapar din kropp en annan människa! Och det är enligt mig värt att fira och föreviga! 

IMG_5344.jpg

Vad du får

när du bokar en gravidfotografering

_AM14511.jpg
_AM14199.jpg

I

En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga dig på ett naturligt och vackert sätt. Jag vill att bilderna ska spegla dig som stark mamma. När ni om några år tittar tillbaka på dessa bilder så hoppas jag att ni gör det med ett leende på läpparna.  Jag kommer finnas där och guida dig genom hela fotograferingen så att du behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden.

II

Låna vackra klänningar

Under din fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

Malin18.jpg
Malin06.jpg
_AM18924.jpg
_AM18672.jpg

III

Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför ingår ingår 20minuters konsultation inför fotograferingen. Jag vill höra dina önskemål och tankar kring fotograferingen för att kunna göra upplevelsen för dig så bra som möjligt. Jag kommer att guida dig hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och bekväm.

Helena12.jpg


This is our place we make the rules

Vanliga frågor

När bör jag boka?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering så snart du kan för att vara säker att du får en tid. Fotograferingen brukar ske runt vecka 25-35. Detta är såklart väldigt individuellt, du känner dig själv och din kropp bäst. Det viktigaste är att du mår bra.

Jag är inte så bekväm...

Det är nemas problemas! Att vara gravid är en fördel när man ska fotografera för man behöver inte göra så mycket för att det ska bli bra! Jag kommer givetvis guida dig genom naturliga och äkta poser. Lite go stämningsmusik och trevliga samtalsämnen ska nog få dig avslappnad!

Får min partner joina?

Givetvis är din partner varmt välkommen också! Glöm inte att  matcha kläderna med varandra, gärna i jordnära toner för en så harmonisk och naturlig känsla som möjligt. Jag hjälper mer än gärna till att välja ut outfits!

Vart fotograferar du?

Överallt! Jag älskar att resa runt inom Sverige (och även utanför) så jag åker mer än gärna på äventyr till dig. Vid resor tillkommer reseersättning, kontakta mig för mer information.

Kläder till mig!?

Oroa dig inte över vad du ska ha på dig eller om du behöver köpa nya kläder! Jag har en gravidgarderob med fina klänningar som du får låna under din fotografering! HÄR kan du spana in mina klänningar.

 Är vintern för kall?

Vinter går jättebra att fota under så länge man är förberedd på kylan! Under dom flesta av mina klänningar så får du plats med långbyxor och varma skor (som inte syns på bild). Jag har även värmekuddar som vi sätter fast på insidan av klänningen som gör att du håller värmen lite bättre. Sen kommer vi även ta lite pauser emellan så du kan värma upp dig!

_AM14099.jpg
_AM14011.jpg
_AM13888.jpg
_AM17560.jpg
_AM17691.jpg
_AM17469.jpg

Föreviga även 

ditt moderskap

Hos mig kan du föreviga stunder från mer än bara din graviditet.

Jag kan varmt rekommendera att du bokar in en moderskapsfotografering med din mysiga bebis eller resten av familjen (eller varför inte båda). 

Om du bokar in en moderskapsfotografering eller familjefotografering inom 6 månader efter din gravidfotografering så får du 500kr i rabatt

2.jpg

Skäm bort dig själv

Om du vill ta tillfället i akt att bli bortskämd – skulle jag rekommendera att göra det! Oavsett om du gör det själv, eller om du unnar dig ett proffs, är det alltid lite kul att bli glamed up inför sin fotografering.

 

Jag kan varmt rekommendera Jennifer Bauhn - Makeup artist och hårstylist samt Isabelle Roempke, om man vill unna sig att bli piffad av någon annan än sig själv. Jennifer och Isabelle är otroligt duktiga och härliga personer som jag gillar att få jobba tillsammans med!
 

Mer information om Jennifer och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Mer information om Isabelle och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram 
HÄR.

Yasmin 06.jpg
Yasmin 04.jpg
Yasmin 08.jpg

Hur det går till

steg för steg

Kontakt

Jag tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad så jag rekommenderar att du hör av dig i god tid under din graviditet så du kan vara säker på att du hinner få en tid.Jag rekommenderar att vi bokar in en tid när du är i vecka 25-35, men vill du boka in fotograferingen tidigare eller senare så ordnar vi det. 

Längre ner på sidan hittar du formuläret som du skickar in din förfrågan genom. Jag svarar på förfrågningar inom fem helgfria vardagar.

Bokning

När vi har kommit överens om ett datum som passar så skickar jag en bokningsfaktura på 50% som garanterar din bokning. I samband med detta skickar jag även ett avtal. Bokningsavgiften dras sedan av från slutfakturan.

Planering

Vi har nu gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% som garanterar din bokning. Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna.

Fotografering

Vi har nu gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% som garanterar din bokning. Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna.

Leverans

Efter vår fotografering kommer jag noggrant välja ut dom absolut bästa och finaste bilderna samt börja arbeta med dessa. Efter ungefär fem veckor kommer du få en inbjudan till ditt personliga onlinegalleri med ca 40-60st bilder att välja mellan. Under tre veckor kommer du ha möjligheten att välja ut dina favoriter som du vill köpa. När du har gjort ditt val kommer jag göra den sista touchen på bilder och sedan leverera dom högupplösta i ett nytt personligt onlinegalleri som du även kommer kunna dela med nära och kära, om du vill det. 

Slutligen kommer du få en slutfaktura där bokningsavgiften på 50% är avdragen. Slutfakturan kommer även innehålla ditt valda bildpaket samt eventuella tillval och resekostnader om fotograferingen skett utanför Göteborg.

Malin43.jpg
Malin47.jpg

En investering för livet

Gravidfotografering

Digitala bildpaket tillkommer
 

- En timmas sammanhängande fotografering

- Möjligheten att låna två fina klänningar 

- Noga utvalda platser

- Fotograferingsguide

- Urval med 40-60st bilder att välja mellan
 

1900kr

Prisguide skickas via mail vid din bokningsförfrågan. 

Bildpaket från 500kr 

_AM19005.jpg

Detta passar dig som vill ha en mysig stund med din gravidmage.

Theresia02.jpg

Tillval

Utöver det som ingår i en fotografering med mig så kan man även göra vissa tillval.

 

Blomsterkrans - 800kr
Studio - 750kr [Tollered]

Makeup artist - Jennifer Bauhn [Kontakta henne för prislista]

Makeup artist - Isabelle Roempke [Kontakta henne för prislista]

Malin09.jpg
Malin13.jpg
Malin07.jpg
bottom of page