Intimt bröllop

Ska ni gifta er lite mindre?
Då är detta säkert något för er!

IMG_1438.jpg
IMG_2368.jpg
IMG_1475.jpg

Jag har skapat ett bröllopspaket för er som väljer att vigas i Rådhuset, på en drop-in vigsel eller på ett annat lite mer intimt och personligt sätt. Jag vill vara med på er vigsel och och sedan fotograferar vi era kärleksfulla porträtt i omgivningarna runtomkring. Givetvis får era nära och kära också vara med på bild om ni så skulle önska det.

Er kärlek till varandra är värd att firas och förtjänar att dokumenteras så ni i efterhand kan drömma er tillbaka till den underbara dagen med alla bubblande känslor. Alla bröllop är unika och det är det jag älskar mest med mitt jobb!

IMG_2453.jpg

Intim fotografering
Vigsel och porträtt

- Valfri plats för fotograferingen
- 1,5 timmas fotografering

- 30st bilder levererade i ett personligt onlinegalleri

- Resor inom Kungälv ingår.

- Glasbox med samtliga bilder utskrivna

4300kr

Vanliga frågor

+ VAD ÄR HINDERSPRÖVNING?


Innan ni kan gifta er i Sverige måste ni ansöka om hindersprövning hos Skatteverket. Ni ansöker genom att fylla i en blankett som ni skickar in till Skatteverket. Det är viktigt att ni lämnar in er ansökan i god tid före vigseln. Enligt svensk lag finns följande hinder mot att få gifta sig: Ålder – om någon av er är under 18 år får ni inte gifta er. Släktskap – om ni är nära släkt får ni inte gifta er med varandra. Om någon av er redan är gift/registrerad partner får ni inte gifta er. Dessa hinder gäller om ni ska gifta er i Sverige, även om ni inte är svenska medborgare eller bor i Sverige. När hindersprövningen är klar får ni ett intyg om hindersprövning och ett vigselintyg från Skatteverket. Intygen skickas hem till er och gäller i fyra månader. Giltighetstiden för intygen går inte att förlänga. Om ni inte har gift er inom fyra månader behöver ni göra en ny ansökan om hindersprövning. Kontakta vigselförrättaren i god tid före er vigsel. Ni ska lämna båda intygen till vigselförrättaren men tänk på att många anordnare av vigslar, till exempel kommuner, kan behöva ha intygen tidigare för att kunna planera vigseln. Efter vigseln fyller vigselförrättaren i intygen och skickar dem till Skatteverket.
+ KAN DU VARA ETT VITTNE?


JA ABSOLUT! Jag agerar givetvis som vittne vid er vigsel om ni behöver det.
+ FINNS DET DROP-IN VIGSLAR?


Jajamensan det finns det! Det finns på många olika ställen runtom i landet och det är verkligen supersmidigt. Kan rekommendera Nääs och Marstrand om ni är intresserade av drop-in vigslar.
+ HUR BOKAR MAN EN VIGSEL I RÅDHUSET [GÖTEBORG]?


Borgerlig vigsel sker på lördagar mellan 14:00 och 16:30 vid en ceremoni i Rådhuset, Gustaf Adolfs torg 1. Vid vissa tillfällen kan veckodag och tider för vigsel vara annorlunda, vilket i sådant fall framgår i bokningstjänsten hos dom. Vigseln bokas i förväg.
+ NÄR FÅR VI SE BILDERNA


Jag skickar oftast en tjuvtitt på 3-5 bilder 2-3 dagar efter vigseln. Smtliga bilder kommer sedan att levereras i ett onlinegalleri 1-2veckor efter vigseln.
+ NÄR OCH HUR SKA VI BETALA?


Ni betalar efter genomförd fotografering och betalningen sker mot faktura via Frilans Finans. Fakturan skickas via mail och ska vara betald inom 14 dagar.

IMG_0400.jpg
IMG_0039.jpg
IMG_0092.jpg