IMG_7778_edited.jpg

Hej kompisar!

Det är jag som är Jennifer Kihlvall - tjejen bakom kameran!
En sprallig fotograf med inriktning bröllop och kärlekspar som utgår från Kungälv.

Jag vill vara er fotograf, vän, rådgivare, nervositets lugnare, skämtknäckare, buketthållare, danspartner, go to girl, näsdukshållare och mycket mer. Anställer ni mig så får ni mig för den jag är. Jag kommer att vara där för er i alla lägen genom hela resan från bokningsförfrågan till leverans. Varje steg på vägen har ni mig vid er sida.

 

Jag började fotografera på skoj 2009 när min mamma fick en systemkamera i födelsedagspresent (som hon tyvärr knappt fick chansen att använda pga. mig). 2010 började jag i gymnasiet, då valde jag att gå linjen Media – Foto och köpte en egen kamera. Intresset för fotografering har endast växt med åren. Det började med att jag bara fotograferade blommorna i trädgården till att jag nu fotograferar bröllop och par. Jag har älskat att fotografera sedan första gången jag testade mammas kamera. Det är fotografering jag drömmer om att fortsätta hålla på med tills jag blir gammal och grå. Att fånga människors känslor, minnen, deras liv och deras brinnande kärlek för varandra, WOW det är ett drömjobb!

 

Jag älskar att fotografera, att fånga ett ögonblick som man aldrig kommer uppleva igen, men som man kan se tillbaka på och glädjas åt. Jag är en sprallig och glad person som alltid försöker hitta ljuset i tunneln, oavsett vad jag möter här i livet. Jag är envis som attan och ger inte upp i första taget.

Jag är en tjej som älskar att besöka secondhand på lördagar, promenera med bra musik i solen, sjunga i duschen till disneysånger och äta Ben & Jerry’s i soffan framför en bilfilm. På en solig sommardag hänger jag helst vid stranden med en kall cola i handen, en bra podd i öronen och njuter av livet. Jag är även en person som älskar att kommunicera genom att skicka roliga bilder, memes, gifs och använder vissa emojis alldeles för mycket.


Jag bor i fina Kungälv och jag är tacksam över allt som livet har gett mig under mina 27år på denna jord. Fotograferingen har gett mig så mycket möjligheter och vänner för livet. 

 

Nu har ni lite information om mig och jag längtar efter att få höra om er!

IMG_2669.jpg
IMG_2664.jpg
IMG_2671.jpg

Mer om mig och min inställning

Det är inte jag som skapar ögonblicken som ni sedan kan se på bild - det är ni! Jag finns endast där och förevigar det och låter er uppleva ögonblicket varje gång ni kollar igenom era bilder. Varje bröllop är personligt och unikt, precis som ni är. Jag fångar ögonblick på ett naturligt sätt när ögonblicket väl inträffar. Jag vägleder er och finns där för er men viktigast av allt är att jag fångar er på det sättet som NI är. 

Jag vill inte bara att det ska se naturligt ut på bild, jag vill att det ska kännas naturligt under hela fotograferingen. Jag kommer inte tvinga fram något eller be er att posera onaturligt. Jag vill att ni är er själva med hjälp av lite roliga knep jag har som får fram det naturliga skrattet och den varma kärleken som ni delar med varandra.

Mitt mål varje fotografering är att få er att känna er bekväma med mig och framför min kamera, det är då bilderna blir som bäst.

IMG_5480.jpg