top of page
_AM24042.jpg
2.jpg
3.jpg

Halloj där kompisar!

KUL ATT NI HITTAT HIT!

Det är jag som är Jennifer Kihlvall - tjejen bakom kameran! En sprallig fotograf med inriktning bröllop och kärlekspar som utgår från Göteborg.

 

Jag vill vara er fotograf, vän, rådgivare, nervositets lugnare, skämtknäckare, buketthållare, danspartner, go to girl, näsdukshållare och mycket mer. Anställer ni mig så får ni mig för den jag är. Jag kommer att vara där för er i alla lägen genom hela resan från bokningsförfrågan till leverans. Varje steg på vägen har ni mig vid er sida.

kreativa sida

MIN

Jag är en tjej som älskar att vara kreativ på alla sätt och vis. Båda mina föräldrar är väldigt kreativa och påhittiga på olika sätt så tror jag blivit en mix av dom båda, vilket jag uppskattar! Om jag inte försöker bygga något hemma så står jag ute och filmar blommor i hopp om att jag ska bli bättre på att hantera filmfunktionen i kameran.

_JK_1322.jpg

FUN FACTS ABOUT ME

1. Jag tog kurser i gitarr när jag var 10-12år och hade konsert för mamma lite då och då. Givetvis hade jag sopborsten (en sådan som kan stå upp av sig själv såklart) som mikrofon.

2. Jag ÄLSKAR Disney, alla filmer och musik! Vem blir inte glad av det?

3. När jag var liten så hade vi en kanin som vi givetvis döpte till Lille Skutt! Världens snällaste kanin som trodde han var en hund.. Hans bästa vän var farmor och farfars stora Labrador.

4. Jag gick olika danskurser när jag var yngre och min favorit var showdance!

5. När jag var yngre så var min största dröm i livet att bli racerförare, så när pappa tog med mig och min bror för att köra gokart så kunde jag leva ut drömmen "lite" haha!

1.jpg
IMG_4393.jpg
_MG_6949-2.jpg

Min kärlek -  Eddie

Här har vi honom - min sambo & stöttepelare.
Han som alltid peppar mig och pushar mig att våga testa nya saker. Han som står ut med alla mina tokigheter och alla mina vandringsplaner. Är otroligt glad och tacksam över att ha en person som honom i mitt liv. Vad vore livet utan honom.

Jennifer Kihlvall.png
bottom of page