_MG_1685.jpg

Jennifer Kihlvall

fotografen bakom kameran

Mitt namn är Jennifer Kihlvall och jag är 26år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo Victor och vår hund Chilli i Vårgårda.
 

Jag började fotografera på skoj 2009 när min mamma fick en systemkamera i födelsedagspresent (som hon tyvärr knappt fick chansen att använda pga. mig). 2010 började jag i gymnasiet, då valde jag att gå linjen Media – Foto och köpte en egen kamera. Intresset för fotografering har endast växt med åren. Det började med att jag bara fotograferade blommorna i trädgården till att jag nu fotograferar bröllop och porträtt.

Jag älskar att fotografera, att fånga ett ögonblick som man aldrig kommer uppleva igen, men som man kan se tillbaka på och glädjas åt. Jag är en sprallig och glad person som alltid försöker hitta ljuset i tunneln, oavsett vad jag möter här i livet. Jag är envis som attan och ger inte upp i första taget.

Kärleken

I mitt liv

Victor är min stöttepelare. Han är en stor inspiration för mig i min vardag och i mitt arbete. Han berömmer mig för det jag gör och han kommer med tips och trix emellanåt, vissa bra och vissa mindre bra haha.  

IMG_4643-2.JPG
_MG_1967.jpg

Tio saker

Om mig

1. Jag är 26år gammal.. Känner mig ibland mycket yngre och ibland som en pensionär hehe.

2. Jag gick danskurser när jag var yngre. Min favoritdans var Showdance.

3. Jag älskar Disney och lyssnar på disneylåtar dagligen! Vem blir inte glad av sådan musik?

4. Jag tycker det är stökigt hemma så fort tv-kontrollen ligger på vardagsrumsbordet..

5. När jag var yngre ville jag bli racerförare.

6. Jag har gått i konståkning. Jag har även varit tränare för knattarna i bandyskolan (bandy på is ja), kan sakna det ibland under vintern, det var så roligt!

7. Jag tog kurser i gitarr när jag var ca 10-12år och hade ”konsert” för mamma lite då och då i vardagsrummet. Hade givetvis sopborsten (en sån som kan stå upp själv) som mikrofon.

8. Jag är närsynt.

9. Jag hade Epilepsi i många år. Farmor och farfars gamla hund hade även Epilepsi samtidigt som mig vilket jag tyckte var skönt att han ”förstod mig”.

10. När jag var liten så hade familjen en liten kanin som hette Lille Skutt, finaste lilla kaninen!

Mina kunder hjälper mig att
se världen ur olika perspektiv.

Jag ser mina kunder som mina partners.
Vi samarbetar för att uppnå det bästa och
finaste resultatet. 

Tillsammans skapar vi magi!

Följ med bakom kulisserna på några av mina fotograferingar