top of page
_AM17097.jpg

Gravid & moderskap

Mini session

18 maj 2023 ( begränsat antal platser)

IMG_7925_edited.png
_JK_9692.jpg
_JK_0016.jpg

Grattis till din graviditet!

I den hektiska delen av livet är det inte ofta som vi avsätter lite tid för att uppskatta vad våra kroppar kan göra. Att boka in en gravidfotografering är det perfekta sättet att fira det fina miraklet i din kropp. Även genom utmattningen, ryggsmärtan och illamåendet skapar din kropp en annan människa! Och det är enligt mig värt att fira och föreviga! 

IMG_5344.jpg

Vad du får

när du bokar en gravidfotografering

_AM14511.jpg
_AM14199.jpg

I

En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga dig på ett naturligt och vackert sätt. Jag vill att bilderna ska spegla dig som stark mamma. När ni om några år tittar tillbaka på dessa bilder så hoppas jag att ni gör det med ett leende på läpparna.  Jag kommer finnas där och guida dig genom hela fotograferingen så att du behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden.

II

Låna vackra klänningar

Under din fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

_AM28339.jpg
_AM28333.jpg
IMG_5584.jpg
IMG_5475.jpg

III

Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför ingår ingår 20minuters konsultation inför fotograferingen. Jag vill höra dina önskemål och tankar kring fotograferingen för att kunna göra upplevelsen för dig så bra som möjligt. Jag kommer att guida dig hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och bekväm.

IMG_3451.jpg

Vanliga frågor

När bör jag boka?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering så snart du kan för att vara säker att du får en tid. Fotograferingen brukar ske runt vecka 25-35. Detta är såklart väldigt individuellt, du känner dig själv och din kropp bäst. Det viktigaste är att du mår bra.

Jag är inte så bekväm...

Det är nemas problemas! Att vara gravid är en fördel när man ska fotografera för man behöver inte göra så mycket för att det ska bli bra! Jag kommer givetvis guida dig genom naturliga och äkta poser. Lite go stämningsmusik och trevliga samtalsämnen ska nog få dig avslappnad!

Får min partner joina?

Givetvis är din partner varmt välkommen också! Glöm inte att  matcha kläderna med varandra, gärna i jordnära toner för en så harmonisk och naturlig känsla som möjligt. Jag hjälper mer än gärna till att välja ut outfits!

Vart fotograferar du?

Överallt! Jag älskar att resa runt inom Sverige (och även utanför) så jag åker mer än gärna på äventyr till dig. Vid resor tillkommer reseersättning, kontakta mig för mer information.

Kläder till mig!?

Oroa dig inte över vad du ska ha på dig eller om du behöver köpa nya kläder! Jag har en gravidgarderob med fina klänningar som du får låna under din fotografering! HÄR kan du spana in mina klänningar.

 Är vintern för kall?

Vinter går jättebra att fota under så länge man är förberedd på kylan! Under dom flesta av mina klänningar så får du plats med långbyxor och varma skor (som inte syns på bild). Jag har även värmekuddar som vi sätter fast på insidan av klänningen som gör att du håller värmen lite bättre. Sen kommer vi även ta lite pauser emellan så du kan värma upp dig!

_AM10891.jpg
_AM10806.jpg
_AM10778.jpg

Skäm bort dig själv

Om du vill ta tillfället i akt att bli bortskämd – skulle jag rekommendera att göra det! Oavsett om du gör det själv, eller om du unnar dig ett proffs, är det alltid lite kul att bli glamed up inför sin fotografering.

 

Jag kan varmt rekommendera Jennifer Bauhn - Makeup artist och hårstylist, om man vill unna sig att bli piffad av någon annan. Jennifer är en otroligt härlig person som är så galet duktig på sitt jobb och som jag har haft glädjen att få jobba med under flera fotograferingar! 
 

Mer information om henne och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

_AM26255.jpg
_AM26209.jpg
_AM26240.jpg

En investering för livet

Gravidfotografering

En timmas sammanhängande fotografering
 

- Konsultation via telefon eller Google Meet

- Fotograferingsguide
- Möjligheten att låna två fina klänningar 
- Ca 30st högupplösta bilder levererade i ett personligt onlinegalleri

- Valfri plats för fotograferingen


Resor inom 15km ingår.

 

3500kr

_AM17340.jpg

Detta passar dig som vill ha en mysig stund med din gravidmage.

Tillval

Utöver det som ingår i en fotografering med mig så kan man även göra vissa tillval.


Högupplösta bilder - 250kr /st   
Lilla paketet [5st bilder] - 1000kr 
Stora paketet [10st bilder] - 1500kr 
Lyxiga paketet [alla bilder] - 3000kr

 

Studio - 750kr [Tollered]
Makeup artist - Jennifer Bauhn [Kontakta henne för prislista]

Theresia02.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag!

LEDIGA DATUM 2023

APRIL: 3 tider 
MAJ: 4 tider
JUNI: 4 tider
JULI: 2 tider
AUGUSTI: 3 tider

Jag är..
Jag önskar fotograferas..
Jag önska boka:

Tack för ditt meddelande!

bottom of page