top of page
IMG_5329.jpg

Boudoirfotografering

En fotografering som uppmuntrar och ger kvinnor möjlighet att känna sig vackra, för varje kvinna förtjänar att älska sig själv!

Jag tror att boudoir är mer än bara en fotografering. Det är en upplevelse. Det handlar om att omfamna det faktum att du är precis som du är tänkt att vara i din verkligaste form. Det är en tid att fira din kropp, ditt självförtroende och din SKÖNHET. Det är ett utrymme att släppa loss, älska det du har och känna dig som den grymma kvinna du är. Jag är här för att guida dig genom denna upplevelse! Mitt mål är att fånga din verkliga och råa skönhet, leverera otroliga bilder och uppmuntra självkärlek! Visa lite eller visa mycket - hur som helst, jag tror att varje kvinna förtjänar att känna sig sexig och vacker i sin egen hud. En boudoirfotografering är för ALLA. Liten, kurvig, lång eller kort, en boudoirfotografering är en chans att ta sig ut ur sin comfortzon och visa ditt sanna jag.

 

Oavsett om detta är för din signifikanta andra eller dig själv eller båda - varsågod, unna dig själv!

IMG_5328.jpg

Detta ingår

- 30 minuters avslappnad fotografering

​- En förberedelse guide så du är väl förberedd. 

​- Möjligheten att låna en klänning

- 5 högupplösta bilder levererade i ett personligt onlinegalleri

1400kr

Tillval

Utöver det som ingår i fotografering med mig så kan man även göra vissa tillval.


Högupplösta bilder - 250kr /st   
Lilla paketet [5st bilder] - 1000kr 
Stora paketet [10st bilder] - 1500kr 
Lyxiga paketet [alla bilder, ca 25st] - 3000kr

IMG_5248.jpg

Känner du dig redo att boka?

Jag kommer enbart släppa 6st tider den här gången så passa på att boka din plats! 

Boka din plats här!
IMG_5140.jpg
IMG_5326.jpg
IMG_5333.JPG

Vanliga frågor

01. Vart utgår du ifrån?

Jag utgår från Göteborg men jag fotograferar i hela Sverige och även inom EU. Dock tillkommer reseersättning och logi för fotograferingar utanför Göteborg.

03. Vad händer när vi har bokat?

Om allt känns bra för oss alla och om jag är tillgänglig på ert datum så skickar jag ett avtal till er över mail som ni båda ska signera digitalt och som även jag kommer signera. När jag sedan mottagit avtalet så skickar jag en bokningsfaktura som är på 25% av det totala beloppet, när den är betalt då har ni er fotograf, woho!

02. När ska man boka dig?

Så snart ni kan! Jag tar endast emot ett begränsat antal bröllop varje år och blir fullbokad fort. Första steget är att skicka in en bokningsförfrågan i formuläret längst ner på den här sidan!

04. När får vi se bilderna?

Jag skickar alltid en tjuvkika på ca 5-10 bilder några dagar efter bröllopet. Inom 8 veckor efter ert bröllop får ni ett onlinegalleri med samtliga utvalda bilder. Ni kommer få era bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som där ni hur lätt som helst kan ladda ner alla era bilder och även dela med era nära och kära. 

05. Vad händer om du blir sjuk?

Vid eventuell sjukhusvistelse/allvarlig sjukdom eller familjetragedi har jag rätt att ställa in fotograferingen och återbetala redan inbetalt belopp. Jag har ett stort nätverk av professionella fotografer och hjälper till så mycket som möjligt om olyckan skulle vara framme. Jag har aldrig behövt avboka ett bröllop. Jag tar mitt arbete på väldigt stort allvar och ser alltid till kundens bästa!

06. Vi vill att du stannar extra!

Om ni önskar att jag stannar extra utöver den bokade tiden på er bröllopsdag så går det bra. Jag debiterar då 2500kr i timmen. Detta läggs på slutfakturan. Vi pratar givetsvis igenom detta med varandra innan jag stannar, jag stannar inte längre än planerat om ni inte vill det.

Vackra ord av
vackra kunder

"WOW JENNIFER!!! Du skapar magi varenda gång och vi är så himla nöjda med våra bilder!!!"

- Ellen & Oliver

Känner du dig redo att boka?

Boka din plats här!
05.jpg
bottom of page