top of page
Smygtitt02.jpg
03. (_AM12497).jpg
27. (_84A7521).jpg

Att vara mamma

Att vara mamma är verkligen något alldeles magiskt. Det är en känsla som är svår att sätta ord på, men som fyller hjärtat med en oändlig kärlek och glädje. Att få vara med och se sitt barn växa och utvecklas är en gåva som inte kan mätas i ord. Det är i de små ögonblicken, som när man får en varm kram eller hör sitt barns skratt, som man verkligen förstår hur fantastiskt det är att vara mamma. Det är en resa fylld av utmaningar och glädje, men framför allt är det en resa som ger en en känsla av att vara en del av något större och vackrare än man någonsin kunnat föreställa sig. Att vara mamma är verkligen magiskt.

_JK_0954.jpg
Unna er en fotografering

I en värld där vi ständigt rusar framåt och jonglerar arbete, familj och andra åtaganden, är det lätt att glömma bort att stanna upp och uppskatta det fantastiska som sker runt omkring oss. Genom att boka en moderskapsfotografering eller en familjefotografering ger ni er själva möjligheten att fira och föreviga de värdefulla ögonblicken i era liv.

Att fånga dessa ögonblick på bild är en påminnelse om den styrka och kärlek som finns i er familj. Dessa bilder blir ovärderliga minnen som ni kan se tillbaka på och minnas de stunder av glädje, skratt och samhörighet.

Så ta en paus från den hektiska vardagen och unna er en stund av bus och mys tillsammans med era barn. Boka en moderskapsfotografering eller enfamiljefotografering och låt mig föreviga dessa dyrbara stunder. Det är en investering i er själva och era barn, och en chans att skapa vackra minnen för livet. 

Familjefotografering 15.jpg
En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga er på ett naturligt och vackert sätt. När ni om några år tittar tillbaka på dessa bilder så hoppas jag att ni gör det med ett leende på läpparna. Jag kommer finnas där och guida er genom hela fotograferingen så att ni behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden.

Diana31.jpg
Låna vackra klänningar

Under er fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

_AM14533.jpg
Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför får du svara på lite frågor innan er fotografering för att jag ska kunna få en tydlig bild av vad ni önskar. Jag kommer att guida er hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att ni ska känna er trygga och bekväma.

11. (_AM12567).jpg

FAQ

När bör vi boka?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering så snart du kan för att vara säker att du får en tid. 

Får min partner följa med?

Givetvis är din partner varmt välkommen också! Alla i familjen är välkomna, inklusive hunden! Glöm inte att matcha kläderna med varandra, gärna i jordnära toner för en så harmonisk och naturlig känsla som möjligt. Jag hjälper mer än gärna till att välja ut outfits!

Vart fotograferar du?

Överallt! Jag älskar att resa runt inom Sverige (och även utanför) så jag åker mer än gärna på äventyr till dig. Vid resor tillkommer reseersättning, kontakta mig för mer information.

Kläder till mig!?

Oroa dig inte över vad du ska ha på dig eller om du behöver köpa nya kläder! Jag har en kundgarderob med fina klänningar som du får låna under din fotografering! HÄR kan du spana in mina klänningar.

 Är vintern för kall?

Vinter går jättebra att fota under så länge man är förberedd på kylan! Klä er varmt, gärna lager på lager. Ha med er mysiga filtar och varma jackor som ni kan värma er med emellanåt. Ett hett tips är även att ta med lite varm dryck, exempelvis varm choklad! Muuuums!

_AM17691.jpg
_AM11429.jpg
Familjefotografering 14.jpg
LinnéaFilipTed19.jpg
Om det blir dåligt väder?

Jag erbjuder fri ombokning vid dåligt väder, eftersom det påverkar både färger och ljus i bilderna. Jag vill även att du ska känna dig avslappnad och bekväm under fotograferingen, och därför tvingar jag inte ut någon i regnet, då det ofta är svårt att slappna av i sådana förhållanden.

Jag är så obekväm framför kameran..

Under fotograferingen kommer jag att vägleda er genom enkla och naturliga poser, samtidigt som vi pratar för att hålla stämningen lättsam och avslappnad. Mitt mål är att du ska känna dig så bekväm och avslappnad som möjligt. Många av mina kunder har berättat att de inte förväntade sig att bli så bekväma och njuta som de gjorde.

Emma&Elle07.jpg
Emma&Elle16.jpg
Emma&Elle17.jpg
_AM11372.jpg
Skäm bort dig själv lite extra

Om du längtar efter att bli bortskämd och få en extra touch av glamour inför din fotografering, så är det definitivt något jag rekommenderar att du gör - bokar någon som piffar till dig!

 

Jag vill varmt rekommendera Jennifer Bauhn och Isabelle Roempke - Makeup artister och hårstylister, om du vill unna dig att bli ompysslad av någon annan än dig själv. Jennifer och Isabelle är otroligt skickliga och underbara personer som jag älskar att arbeta med!

 

Att få professionell hjälp med makeup och hår kan verkligen lyfta fram din naturliga skönhet och ge dig den extra självförtroendeboosten inför din fotografering. Jennifer och Isabelle har en förmåga att förstå och framhäva dina unika drag på ett sätt som kommer att få dig att känna dig fantastisk.

 

Så varför inte unna dig själv den lyxen att bli stylad av experterna? Ta chansen att bli bortskämd och känna dig som en stjärna inför din fotografering. Jennifer och Isabelle kommer att göra allt för att du ska känna dig vacker och självsäker inför kameran.

 

Så boka in din fotografering och överlåt resten till Jennifer eller Isabelle. Du kommer inte att bli besviken på deras fantastiska arbete.
 

Mer information om Jennifer och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Mer information om Isabelle och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Hur det går till

steg för steg

Kontakt

Jag tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad så jag rekommenderar att du hör av dig i god tid så du kan vara säker på att du hinner få en tid.

Längre ner på sidan hittar du formuläret som du skickar in din förfrågan genom. Jag svarar på förfrågningar inom fem helgfria vardagar.

Bokning

När vi har kommit överens om ett datum som passar oss båda så skickar jag en bokningsfaktura på 50% som garanterar din bokning. I samband med detta skickar jag även ett avtal. Bokningsavgiften dras sedan av från slutfakturan.

Planering

Efter att ha lärt känna er och er vision lite mer, har vi nu tillsammans kommit fram till vilken miljö och känsla era vackra foton ska ha. Som fotograf är det viktigt för mig att förstå era önskemål och skapa en atmosfär som speglar er personlighet och stil.
 
Jag är baserad i Göteborg och har förmånen att ha tillgång till många vackra fotoplatser i området. Beroende på era önskemål och den stämning ni vill åstadkomma, kan vi att välja bland dessa platser för att skapa era magiska bilder.
 
Jag är även öppen för att utforska nya platser och haka på nya idéer för att skapa unika och personliga bilder som ni kommer att älska. 

Fotografering

Min roll är att guida och peppa er under hela fotograferingen, så att ni kan slappna av och verkligen njuta av stunden. Ni behöver inte tänka på något annat än att ha kul, slappna av och omfamna varandra. Resten tar jag hand om!
 
Jag förstår att vädret kan vara opålitligt, men ni behöver inte oroa er för det heller. Om vi råkar få dåligt väder på den bokade dagen, kommer vi att boka om fotograferingen till en annan dag som passar oss båda. Det är viktigt för mig att ni får de bästa möjliga förutsättningarna för att skapa vackra bilder.

Leverans

Efter vår fotografering kommer jag noggrant välja ut dom absolut bästa och finaste bilderna samt börja arbeta med dessa. Efter ungefär 2-4 veckor kommer ni få en inbjudan till ert personliga onlinegalleri med ca 40-60st bilder att välja mellan. Under tre veckor kommer ni ha möjligheten att välja ut era favoriter som ni vill köpa. När ni har gjort ert val kommer jag göra den sista touchen på bilder och sedan leverera dom högupplösta i ett nytt personligt onlinegalleri som ni även kommer kunna dela med nära och kära, om ni vill det. 

Slutligen kommer ni få en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. Slutfakturan kommer innehålla ert valda bildpaket samt eventuella tillval och resekostnader om fotograferingen skett utanför Göteborg.

_AM13947.jpg
Linn&Tilde12.jpg
Malin (19).jpg
Malin (23).jpg
Malin (22).jpg

En investering för livet

Inga bilder ingår. Digitala bildpaket tillkommer

♡ En timmas sammanhängande fotografering

♡ Möjligheten att låna två fina klänningar 

♡ Noga utvalda platser

♡ Förberedelseguide

♡ Urval med 40-60st bilder att välja mellan

1900kr

Prisguide skickas via mail vid din bokningsförfrågan. 

Bildpaket från 500kr 

Utomhusfotografering

Inga bilder ingår. Digitala bildpaket tillkommer

♡ En timmas sammanhängande fotografering

♡ Möjligheten att låna två fina klänningar 

♡ Hyran av studion

♡ Förberedelseguide

♡ Urval med 40-60st bilder att välja mellan

2500kr

Prisguide skickas via mail vid din bokningsförfrågan. 

Bildpaket från 500kr 

Studiofotografering

Familjefotografering 08.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag

LEDIGA TIDER 2024

JULI - Två

AUGUSTI - Tre
SEPTEMBER - Tre
OKTOBER - Fyra
NOVEMBER - Fyra

Jag/vi är..
Jag önska boka:

Tack för din förfrågan!

Jag svarar på förfrågningar inom 5 dagar, håll utkik i skräpposten då mina mail dessvärre hamnar där ibland.

bottom of page