top of page
IMG_7862.jpg

Parfotograf i Göteborg

Föreviga den här vackra tiden

IMG_7826.jpg
Lina&Calle_smygtitt06.jpg
Lina&Calle_smygtitt05.jpg

Unna er en mysig dejt!

Det är ett perfekt tillfälle för er att unna er en mysig upplevelse. En fotografering tillsammans med mig är naturlig och avslappnad. Jag vill skapa magiska bilder tillsammans med er i en fantastisk miljö. Mitt mål är att lyfta fram det vackra hos er som det fina kärlekspar ni är. Passa på att föreviga den här magiska tiden som ni kan se tillbaka på om några år med ett leende på läpparna. 

IMG_7465.jpg

Vad ni får

när ni bokar en parfotografering

ANNA&JOHAN43.jpg
ANNA&JOHAN07.jpg

I

En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga er på ett naturligt och vackert sätt. Jag vill att bilderna ska spegla er som kärlekspar. Jag kommer finnas där och guida er genom hela fotograferingen så att ni behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden och av varandra. 

II

Låna vackra klänningar

Under din fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

IMG_7810.jpg
IMG_7815.jpg
Oliver_Emma-16.jpg
Oliver_Emma-15.jpg

III

Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför ingår ingår 20minuters konsultation inför fotograferingen. Jag vill höra era önskemål och tankar kring fotograferingen för att kunna göra upplevelsen för er så bra som möjligt. Jag kommer att guida er hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att ni ska känna er trygga och bekväma.

IMG_7862.jpg

Parfotografering i decemberkylan

Min senaste fotografering

ANNA&JOHAN36.jpg
ANNA&JOHAN10.jpg
ANNA&JOHAN16.jpg
Se fler bilder här
01.jpg
05.jpg
_JK_9542.jpg

Vi skapar

magi tillsammans

Innan fotograferingen har vi ett litet samtal med varandra över telefon eller exempelvis Google Meet där vi går igenom era önskemål och tankar kring fotograferingen. Jag vill att fotograferingen ska bli så bra som möjligt och jag vill i god tid veta hur ni tänker kring fotograferingen för att den ska bli så bra som möjligt. Under samtalet har vi även möjlighet att lära känna varandra lite mer vilket i sin tur förhoppningsvis leder till att ni känner er mer avslappnade under fotograferingen. 

ANNA&JOHAN41.jpg

Skäm bort dig själv

Om du vill ta tillfället i akt att bli bortskämd – skulle jag rekommendera att göra det! Oavsett om du gör det själv, eller om du unnar dig ett proffs, är det alltid lite kul att bli glamed up inför sin fotografering.

 

Jag kan varmt rekommendera Jennifer Bauhn - Makeup artist och hårstylist, om man vill unna sig att bli piffad av någon annan. Jennifer är en otroligt härlig person som är så galet duktig på sitt jobb och som jag har haft glädjen att få jobba med under flera fotograferingar! 
 

Mer information om henne och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Lina&Calle_smygtitt02.jpg
Lina&Calle_smygtitt04.jpg
Lina&Calle_smygtitt03.jpg

En investering för livet

Parfotografering

En timmas sammanhängande fotografering
 

- Konsultation via telefon eller Google Meet

- Fotograferingsguide
- Möjligheten att låna två fina klänningar 
- Ca 30st högupplösta bilder levererade i ett personligt onlinegalleri

- Valfri plats för fotograferingen


Resor inom 15km ingår.

 

3500kr

ANNA&JOHAN39.jpg

Detta passar er som vill ha en mysig stund tillsammans.

Tillval

Utöver det som ingår i en fotografering med mig så kan man även göra vissa tillval.


Högupplösta bilder - 250kr /st   
Lilla paketet [5st bilder] - 1000kr 
Stora paketet [10st bilder] - 1500kr 
Lyxiga paketet [alla bilder] - 3000kr

 

Studio - 750kr [Tollered]
Makeup artist - Jennifer Bauhn [Kontakta henne för prislista]

Oliver_Emma-17.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag!

Vi är..
Vi önskar boka...

Tack för ditt meddelande!

bottom of page