top of page
_AM20371.jpg

Bröllopsfotograf i Göteborg

Skapar minnen av fina stunder

Att vänta på en bebis är en magisk tid i livet, och jag är här för att hjälpa dig att skapa vackra och minnesvärda bilder som kommer att fånga den kärlek och förväntan du känner inför ditt lilla mirakel.

Love&Bianka_smygtitt10.jpg
Love&Bianka_smygtitt07.jpg
_AM20834.jpg
_AM20718.jpg
_AM20539.jpg

Unna dig en fotografering

I en värld där vi ständigt rusar framåt och har fullt upp med att jonglera arbete, familj och andra åtaganden, är det lätt att glömma bort att stanna upp och uppskatta det fantastiska som sker inom oss. Att vara gravid är en otrolig resa, fylld av både utmaningar och glädjeämnen.

 

Genom att boka in en gravidfotografering ger du dig själv möjligheten att verkligen fira och föreviga detta vackra mirakel i din kropp. Trots de fysiska besvären som kan följa med graviditeten, är det viktigt att komma ihåg att din kropp skapar och bär på en annan människa. Det är enastående!

 

Genom att fånga dessa ögonblick på bild kan du påminna dig själv om den styrka och skönhet som du besitter. Det är en påminnelse om att du är en del av något större och att du förtjänar att bli firad för det. Att se tillbaka på dessa bilder kommer att påminna dig om den kraft och det mod som du hade under denna tid.

 

Så ta en paus från den hektiska vardagen och unna dig själv en stund av reflektion och uppskattning. Boka in en gravidfotografering och låt mig föreviga denna unika tid i ditt liv. Det är en investering i dig själv och i ditt barn, och det är en chans att föreviga de vackra minnena för alltid.

IMG_5344.jpg

Vad du får

när du bokar en gravidfotografering

_AM10297.jpg
_AM20832.jpg

I

En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga dig på ett naturligt och vackert sätt. Jag vill att bilderna ska spegla dig som stark mamma. När ni om några år tittar tillbaka på dessa bilder så hoppas jag att ni gör det med ett leende på läpparna.  Jag kommer finnas där och guida dig genom hela fotograferingen så att du behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden.

II

Låna vackra klänningar

Under din fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

_84A7999.jpg
_84A8032.jpg
_AM18924.jpg
_AM18672.jpg

III

Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför skickar jag ett fågeformuler inför fotograferingen. Jag vill höra dina önskemål och tankar kring fotograferingen för att kunna göra upplevelsen för dig så bra som möjligt. Jag kommer att guida dig hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och bekväm.

Helena12.jpg


This is our place we make the rules

Vanliga frågor

När bör jag boka?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering så snart du kan för att vara säker att du får en tid. Fotograferingen brukar ske runt vecka 25-35. Detta är såklart väldigt individuellt, du känner dig själv och din kropp bäst. Det viktigaste är att du mår bra.

Jag är inte så bekväm...

Det är nemas problemas! Att vara gravid är en fördel när man ska fotografera för man behöver inte göra så mycket för att det ska bli bra! Jag kommer givetvis guida dig genom naturliga och äkta poser. Lite go stämningsmusik och trevliga samtalsämnen ska nog få dig avslappnad!

Får min partner joina?

Givetvis är din partner varmt välkommen också! Glöm inte att  matcha kläderna med varandra, gärna i jordnära toner för en så harmonisk och naturlig känsla som möjligt. Jag hjälper mer än gärna till att välja ut outfits!

Vart fotograferar du?

Överallt! Jag älskar att resa runt inom Sverige (och även utanför) så jag åker mer än gärna på äventyr till dig. Vid resor tillkommer reseersättning, kontakta mig för mer information.

Kläder till mig!?

Oroa dig inte över vad du ska ha på dig eller om du behöver köpa nya kläder! Jag har en gravidgarderob med fina klänningar som du får låna under din fotografering! HÄR kan du spana in mina klänningar.

 Är vintern för kall?

Vinter går jättebra att fota under så länge man är förberedd på kylan! Under dom flesta av mina klänningar så får du plats med långbyxor och varma skor (som inte syns på bild). Jag har även värmekuddar som vi sätter fast på insidan av klänningen som gör att du håller värmen lite bättre. Sen kommer vi även ta lite pauser emellan så du kan värma upp dig!

Kerime&Ado_smygtitt07.jpg
Kerime&Ado_smygtitt04.jpg
Kerime&Ado_smygtitt06.jpg
_AM17560.jpg
_AM17691.jpg
_AM17469.jpg

Föreviga även 

ditt moderskap

Hos mig kan du inte bara fånga ögonblick från din graviditet, utan också skapa vackra minnen med din mysiga bebis eller hela familjen.

 

Jag rekommenderar varmt att du bokar in en moderskapsfotografering där du kan njuta av den unika stunden med din lilla ängel i famnen. Det är en tid som går så snabbt, och att ha dessa minnen bevarade är ovärderligt.

 

Men varför inte ta det ett steg längre och boka in en familjefotografering också? Att fånga kärleken och glädjen som sprider sig genom hela familjen är något som kommer att värmas i ditt hjärta för alltid. Du förtjänar att ha dessa minnen att titta tillbaka på och le åt i framtiden.

Skäm bort dig själv

Om du längtar efter att bli bortskämd och få en extra touch av glamour inför din fotografering, så är det definitivt något jag rekommenderar att du gör - bokar någon som piffar till dig!

 

Jag vill varmt rekommendera Jennifer Bauhn och Isabelle Roempke - Makeup artister och hårstylister, om du vill unna dig att bli ompysslad av någon annan än dig själv. Jennifer och Isabelle är otroligt skickliga och underbara personer som jag älskar att arbeta med!

 

Att få professionell hjälp med makeup och hår kan verkligen lyfta fram din naturliga skönhet och ge dig den extra självförtroendeboosten inför din fotografering. Jennifer och Isabelle har en förmåga att förstå och framhäva dina unika drag på ett sätt som kommer att få dig att känna dig fantastisk.

 

Så varför inte unna dig själv den lyxen att bli stylad av experterna? Ta chansen att bli bortskämd och känna dig som en stjärna inför din fotografering. Jennifer och Isabelle kommer att göra allt för att du ska känna dig vacker och självsäker inför kameran.

 

Så boka in din fotografering och överlåt resten till Jennifer eller Isabelle. Du kommer inte att bli besviken på deras fantastiska arbete.
 

Mer information om Jennifer och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Mer information om Isabelle och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

_AM27865.jpg
_AM27870.jpg
_AM27838.jpg

Hur det går till

steg för steg

Kontakt

Jag tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad så jag rekommenderar att du hör av dig i god tid under din graviditet så du kan vara säker på att du hinner få en tid.Jag rekommenderar att vi bokar in en tid när du är i vecka 25-35, men vill du boka in fotograferingen tidigare eller senare så ordnar vi det. 

Längre ner på sidan hittar du formuläret som du skickar in din förfrågan genom. Jag svarar på förfrågningar inom fem helgfria vardagar.

Bokning

När vi har kommit överens om ett datum som passar oss båda så skickar jag en bokningsfaktura på 50% som garanterar din bokning. I samband med detta skickar jag även ett avtal. Bokningsavgiften dras sedan av från slutfakturan.

Planering

Efter att ha lärt känna dig och din vision lite mer, har vi nu tillsammans kommit fram till vilken miljö och känsla dina vackra foton ska ha. Som fotograf är det viktigt för mig att förstå dina önskemål och skapa en atmosfär som speglar din personlighet och stil.

 

Jag är baserad i Göteborg och har förmånen att ha tillgång till många vackra fotoplatser i området. Beroende på dina önskemål och den stämning du vill åstadkomma, kan vi att välja bland dessa platser för att skapa dina magiska bilder.

 

Jag är även öppen för att utforska nya platser och haka på nya idéer för att skapa unika och personliga bilder som du kommer att älska. 

Fotografering

Min roll är att guida och peppa dig under hela fotograferingen, så att du kan slappna av och verkligen njuta av stunden. Du behöver inte tänka på något annat än att ha kul, slappna av och omfamna din graviditet. Resten tar jag hand om!

 

Jag förstår att vädret kan vara opålitligt, men du behöver inte oroa dig för det heller. Om vi råkar få dåligt väder på den bokade dagen, kommer vi att boka om fotograferingen till en annan dag som passar oss båda. Det är viktigt för mig att du får de bästa möjliga förutsättningarna för att skapa vackra bilder.

Leverans

Efter vår fotografering kommer jag noggrant välja ut dom absolut bästa och finaste bilderna samt börja arbeta med dessa. Efter ungefär 1-2 veckor kommer du få en inbjudan till ditt personliga onlinegalleri med ca 40-60st bilder att välja mellan. Under tre veckor kommer du ha möjligheten att välja ut dina favoriter som du vill köpa. När du har gjort ditt val kommer jag göra den sista touchen på bilder och sedan leverera dom högupplösta i ett nytt personligt onlinegalleri som du även kommer kunna dela med nära och kära, om du vill det. 

Slutligen kommer du få en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. Slutfakturan kommer innehålla ditt valda bildpaket samt eventuella tillval och resekostnader om fotograferingen skett utanför Göteborg.

_JK_5189.jpg
_JK_9945.jpg
Diana01.jpg
Diana02.jpg
Diana03.jpg

En investering för livet

Bröllopsfotografering

- 1,5 timmas sammanhängande fotografering

-  Ca 75st högupplösta bilder i ett personligt onlinegalleri

- En guide med tips och trix inför fotograferingen

- Reseersättning inom Göteborg eller Kungälv

- Mig som vittne (om ni vill)


 

7990kr

_AM28691.jpg
Erika 03.jpg
Malin13.jpg
_AM18257.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag

LEDIGA TIDER 2024

MARS

24

APRIL

1, 6, 7, 14

MAJ

12, 26

JUNI

2, 9

JULI

Fullbokad

AUGUSTI

4, 17, 18

Saknas ert datum? Skicka en förfrågan ändå så ser jag vad jag kan göra!

Vi är..
Jag önskar fotograferas..

Tack för ditt meddelande!

Jag svarar på förfrågningar inom 5 dagar, håll utkik i skräpposten då mina mail dessvärre hamnar där ibland.

bottom of page