IMG_8956.jpg
IMG_9877.jpg
IMG_1220.jpg

Sanna Jörnvik

Beatrice Smith

Sol Adawi

Är du intresserad av att samarbeta med mig?
 
I ett samarbete med mig så är det viktigt att vi båda tjänar på samarbetet, inte endast att den ena tjänar på det. I ett samarbete med mig får båda parterna lov att använda bilderna i sina sociala medier (Instagram, Facebook,Youtube & blogg). Bilderna får inte lov att användas i samarbete med någon annan, t.ex. om ett plagg du bär är ett samarbete med ett klädföretag, då får du inte lov att använda mina bilder för det samarbetet. Vill du ändå använda bilderna för samarbete med ett annat företag så får du betala för mitt arbete eller så får företaget du samarbetar med betala för mitt arbete. 

Fotograferingen är ca 1h och du kommer få ca 10-15st redigerade och retuscherade bilder levererade i ett onlinegalleri. Bilderna kommer finnas tillgängliga för nedladdning i ca en månads tid, sen kommer dom per automatik att tas bort från onlinegalleriet. Leveranstiden är på ca fem (5) veckor, förutsatt att jag inte har betalda jobb som jag behöver prioritera i första hand. Betalda jobb går alltid före, skulle det hända så kommer jag informera dig om detta.

Fotograferingen sker först efter påskrivet avtal.

IMG_2079.jpg
IMG_7873.jpg
IMG_9627-2 (kopia).jpg

Riim Said

Lina Ohlsen

Iman Egal

Krav vid samarbete med mig:
 

- Du får inte lov att använda mina bilder vid samarbete med en trejde part.

- Du får inte lov att redigera, retuschera eller på något sätt ändra mina bilder.

- Du får inte lov att använda mina bilder i tidning, tv eller liknande media utan min tillåtelse.

- Vid användning av bilderna ska det alltid framgå tydligt att det är jag som är fotografen, du väljer själv om du vill tagga mig i bilden eller i texten tillhörande bilden.

- Fotograferingen sker alltid efter påskrivet avtal. Jag skriver avtal med alla jag fotograferar.

- Jag redigerar och retuscherar bilder efter min stil.