top of page
IMG_5910.jpg

Förenkla ditt arbetsflöde och redigera som ett proffs

 

Av   Jennifer Kihlvall

IMG_5458.jpg

VARMT - ENKELT - MJUKT

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

_MG_1923.jpg

DET HÄR ÄR VAD DE GÖR FÖR DIG
 

◦ Lyfter dina bilder & ger dom mer känsla

◦ Minskar din redigeringstid

◦ Skapa enhetlighet i ditt flöde och din portfolio

◦ Guidar dig i att utveckla din signaturestetik

Vad menas med "Presets"?

Det är ett slags filter. Det är förinställda inställningar som kan tillämpas på vilken bild som helst i Adobe Lightroom.

 

De kan användas av alla som gillar att fotografera - oavsett om du är en professionell fotograf, fotoentusiast eller en influencer. Att använda sig av presets gör dig mer effektiv och får dina bilder att matcha bättre med varandra. 

 

När du har laft till presetet i Lightroom är du bara ett litet klick från att ge dina bilder den eftertraktade varma nyansen. 

IMG_5490.jpg
984A5315 (kopia).jpg
01 - Azaya
250kr

I Azaya-paketet ingår det 6 naturliga och jordnära presets för att ge dina bilder en varm och gyllene glöd. 

Inte för användning på mobila enheter.

984A5315 (kopia).jpg
02 - Anaya
250kr

I Anaya-paketet ingår det 6 naturliga och jordnära presets för att ge dina bilder en varm och gyllene glöd. 

Inte för användning på mobila enheter.

Varför Jennifer Kihlvalls presets?

Det finns massor av presets där ute, inklusive massor av riktigt talangfulla fotografer och konstnärer.

Med detta sagt har jag outtröttligt förfinat dessa över tid och arbetat för att se till att de är några av de allra bästa branschen har att erbjuda. Jag ville att du skulle kunna räkna med dem när du växer ditt eget fotograferingsföretag eller helt enkelt förbättra varje minne som träffar din kamerarulle. Jag använder dem i mina egna betalade klientbilder och har testat dem på bilder från Yosemite till Island till Bali till Nya Zeeland. När du köper ett förinställt paket får du i princip ögonen på dina bilder, som har utvecklats under mer än 10 års professionellt fotograferingsarbete och världsresor. Jag hoppas att varje förinställning hjälper till att berika de berättelser du berättar och skapar varaktiga bilder som du kan känna dig stolt över.

IMG_8819.jpg

Tre enkla steg för en varm
och kärleksfull bild

 

01. köp

02. installera

03. redigera

IMG_7806.jpg

Nyfiken på att se hur andras bilder ser ut med mina presets?

Om du köper mina presets så tagga gärna mig eller använd dig av min hashtag för möjlighet att synas här.
 

#jenniferkihlvallpresets | @jenniferkihlvallpresets

Vad ingår?

Varje paket innehåller 6st presets och en installationsguide för Adobe Lightroom.

HAR DU FRÅGOR?

Här är vad som frågas regelbundet.

01. VAD HÄNDER EFTER KÖP?

När du väl köpt får du omedelbart ett e-postmeddelande med nedladdningslänken. Förinställningarna måste laddas ner till din enhet inom 24 timmar, varefter länken går ut.
 

02. VILKEN PROGRAMVARA BEHÖVER JAG FÖR DESSA?

Anni Graham stationära förinställningar är endast kompatibla med Adobe Lightroom och Adobe Camera Raw (ACR). Det finns en stationär version av Lightroom som börjar på $ 9,99 / månad för planen "Creative Cloud Photography" som gör att du kan använda dessa förinställningar. Mobilförinställningarna är kompatibla med den kostnadsfria Adobe Lightroom-mobilappen.

Desktop- och mobilversionerna är en något annorlunda filtyp, baserat på kompatibilitet. Genom att köpa ett paket kan du enkelt installera dem på båda enheterna.
 

03. VILKEN VERSION AV LIGHTROOM ÄR VARJE PRESET PAKET KOMPATIBEL MED?

Stor fråga! Yosemite Pack och Island Pack innehåller både ".lrtemplate" -filer samt ".xmp" -filer som är kompatibla för alla versioner av Lightroom och Photoshop.

Lightroom version 7.3 och äldre behöver .lrtempalte-filer medan nyare versioner kan importera både .lrtemplate- och .xmp-filer.

Mobilförinställningarna är kompatibla med alla versioner av Lightroom-appen.

OBS: INGEN återbetalning kommer att ges om du inte har Lightroom- eller Photoshop-programmen för att använda dessa förinställningar.

04. VAD OM JAG ALDRIG HAR ANVÄNT LIGHTROOM FÖRE? 

Varje förinställt paket levereras med min installationsguide för Lightroom som guidar dig genom processen att få dem installerade på dina enheter och hur du börjar använda dem. Du kan också se mig redigera med Yosemite- eller Island-paketen på Lightroom-skrivbordet här. Om du har några frågor eller problem kan du mejla mig på hello@annigraham.com.

05. VAD OM DE INTE FUNGERAR FÖR MIG? 

Med dessa förinställningar kan du ofta redigera med bara ett klick. Beroende på färger, plats, belysningsscenario, bildkvalitet och andra faktorer kan du behöva justera exponeringen, vitbalansen eller kontrasten något för att få det rätt.

Ditt paket kommer också med 6 förinställningar, eftersom olika förinställningar ser bättre ut på olika bilder. Om du har provat att spela med dem och bli mer bekväm med Lightroom och fortfarande är missnöjd med resultatet, kontakta hello@annigraham.com. Jag pratar gärna om hur vi kan göra det rätt.

06. KAN JAG FÖRSÖKA DEM PÅ NÅGRA AV MY BILDER INNAN KÖP? 

Tyvärr är det inte möjligt just nu eftersom de måste användas i ett Lightroom- eller Adobe Camera Raw-konto. (* Pssst - inga garantier - men om du vill mejla ett par av dina råa och oredigerade bilder skickar jag dem tillbaka till dig redigerade med det förinställda paket du är intresserad av.

07. Måste jag vara en professionell bild eller skjuta med en viss kamera för att använda dem? +

Inte alls! Förinställningar är ett utmärkt sätt att helt enkelt förbättra utseendet på dina foton - oavsett om de har tagits på en DSLR på ingångsnivå eller en seriös pro-level kamera. Även om dessa förinställningar kan göra lite magi för dina foton är det viktigt att du ändå tar hänsyn till fotograferingsgrunder som belysning och komposition. Så länge du arbetar med en anständig kvalitetsbild bör du vara bra att gå.

 

08. ERBJUDER DU RETUR ELLER ÅTERBETALNINGAR? +

Eftersom förinställningarna är digitala är all försäljning slutgiltig och inköp återbetalas inte. Med detta sagt vill jag alltid höra din feedback och veta hur jag kan göra det bättre.
 

09. MÅSTE TAGGA DIG ELLER GE DIG CREDIT PÅ SOCIALA MEDIER?

Nej! Så länge du använder dina egna och / eller tillskrivningsfria bilder behöver du inte ge kredit. Dessa är dina för att redigera dina bilder som du tycker passar! Jag älskar verkligen att se vad du skapar, så skicka dem gärna till mig via e-post, DM mig på Instagram eller använd hashtaggen #annigrahampresets så att jag kan se dem i aktion. (Jag delar ofta några av de bästa bilderna till mitt konto @annigrahampresets också.)

 

Om du inte hittade svaret du letade efter kan du skicka ett mejl till mig på: fotografjenniferkihlvall@gmail.com

IMG_8819.jpg
Jennifer Kihlvall.png
bottom of page