top of page
IMG_6749.jpg
984A5359 (kopia).jpg
Joel_Sofia40.jpg
984A5197.jpg
IMG_6759.jpg
Bella_Pontus25.jpg
Joel_Sofia65.jpg
Joel_Sofia12.jpg

Vad kul att ni har bokat mig!

Jag kommer finnas med er hela resan inför er stora dag. Jag vill vara så förberedd som möjligt inför er stora dag. Om ni inte redan har berättat allt så berätta gärna! Ska ni ha någon som filmar ert bröllop? Ska ni gifta er inomhus eller utomhus? Är det ett stort bröllop eller intimt? 

984A5315 (kopia).jpg
Joel_Sofia-4.jpg

bruden!

Din klädsel bör spegla den du är som person. Jag vet att det inte är lätt att hitta den rätta klänningen (eller varför inte en häftig kostym?) men för er som bor i Göteborgsområdet så har jag ett bra tips! Esther Franke har otroligt vackra klänningar och håller till i Nääs Fabriker. Jag kan även rekommendera Ivory & Grace.

Bella_Pontus05.jpg

Brudgummen!

Oavsett vilken klädsel du väljer bör den också spegla vem du är som person. Låt dig själv som brudgum få skina och ta plats, ni är två som ska synas på bröllopet.

984A5049.jpg
984A4308.jpg

hår och smink!

bla bla bla bla

Bella_Pontus47.jpg
984A5313-3.jpg

Blommor & ringar!

bla bla bla bla

IMG_6648.jpg

Festlokal!

bla bla bla bla

IMG_6679.jpg
Bella_Pontus76.jpg

Tips & trix!

🎥 Be någon att filma talen om ni inte har anlitat en videograf för dagen. Personen kan ställa upp en kamera på ett stativ som han/hon kan vrida runt och starta när en av gästerna ska hålla tal.

💄 Glöm inte hårspray, puder och läppstift. Efter alla kramar kan det vara bra att toucha upp lite under dagen.

📷 Engångskameror på varje bord, så kan gästerna själv ta kort under middagen, på så sätt får ni kort på alla era gäster och roliga festbilder på deras sanna party-jag.

🛍 Köp en stor Ikea-påse (den blåa). Den är perfekt att göra hål i så man kan ”trä på sig den” och så hamnar klänningen i påsen, då är det lättare för bruden att gå på toaletten.

👠 De flesta bröllopsskor är helt nya, ta lite sandpapper och gnugga mot botten så blir det inte lika halt.

🚌 Ordna en gemensam transport för gästerna till/från vigseln om det är en bit emellan festen. Där kan ni sätta igång festen med bra musik och lite sittdans, det skapar en roligare känsla än om alla åker i sina egna bilar.

🕺🏻Mellan talen, ha en kort danspaus där gästerna sitter så dom får skaka av sig lite mellan varven, och sätt alltid på en rolig låt som intro till varje talare, som den personen valt ut själv.

💃🏻 Förbered en rolig dans med ert brudfölje efter första dansen, garanterat stämningshöjare!

Jennifer Kihlvall.png
bottom of page