IMG_9173.jpg

Bröllopsfotografering

Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.

IMG_5458.jpg
IMG_1782.jpg
IMG_1921.jpg
IMG_7806.jpg

Är jag rätt fotograf för er?

Ni vill ha en sprallig, glad men samtidigt avslappnad person vid er sida som fångar era magiska stunder, stora som små. Någon som har ett öga för detaljer. Någon som får er att slappna av och står vid er sida och fångar er på ett naturligt och vackert sätt. Någon som följer er från att håret ska fixas, slipsen ska knytas och bröllopskläderna ska på. Någon som fångar det magiska ögonblicket när ni ser varandra för första gången. Någon som följer er under vigseln och fångar er första kyss. Någon som fångar allas glädjetårar, skratt och dom underbara stunderna när talen ska hållas och lekarna ska köras. Någon som finns vid er sida när tårtan ska skäras upp och som förevigar er första dans som gifta.
 

Bröllopsdagen är en speciell dag i allas liv och den är värd att förevigas.

IMG_0092.jpg

En inblick i hur det går till

IMG_0039.jpg
Boka tid

Om ni känner att ni har hittat rätt fotograf och vill ha med mig under er magiska dag, skicka in en bokningsförfrågan så tittar vi på om ert datum fortfarande är ledigt. Om datumet finns kvar och ni önskar boka mig som er fotograf så bokar vi in en fika tillsammans där vi lär känna varandra lite bättre och går igenom bröllopsavtalet tillsammans så det inte uppstår några oklarheter. När avtalet är påskrivet skickas en bokningsfaktura på 25% av ert valda paket. När betalningen är genomförd så är datumet säkrat för just er.

IMG_8179.jpg
Provfotografering

Om provfotografering ingår i det bröllopspaketet som ni har valt så får ni önska ett datum för detta. Om datumet är ledigt så kommer vi boka in det. Provfotografering är ett perfekt tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Det är även ett bra tillfälle för er att känna er med bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Bilderna kan ni sedan använda till era Save the date eller inbjudningskorten. Jag rekommenderar att ha den här fotograferingen i god tid innan bröllopet.

IMG_2419.jpg
Bröllopsdagen

Dagen som ni har väntat länge på är nu här. Genom vägledning och lite knep hoppas jag få er så avslappnade som möjligt framför kameran och med mig. Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på bilderna och minnas allt med glädje och ha ett stort leende på läpparna. Jag vill att ni är er själva framför kameran för det är då bilderna blir som bäst. Jag kommer inte tvinga er att posa onaturligt. Jag vill fånga era underbara ögonblick där ni gapskrattar, fäller en och annan tår av glädje och pussas i mängder. Detta är er dag och jag vill att ni njuter av den till fullo.

IMG_2368.jpg
Efterbehandling

Bilderna sparas först och främst på olika hårddisk innan jag gör mitt urval. Dubbletter, grimarser, bilder där ni t.ex. blinkar kommer jag att ta bort. Dom utvalda bilderna kommer sedan behandlas, eventuellt beskäras och bearbetas för det bästa möjliga resultatet. Det innefattar bland annat ljus, kontraster och toner. Om ni önskar retusch så kommer detta att kosta extra, då debiterar jag 1000kr/timmen. Jag lägger ner väldigt mycket tid, energi och kärlek på bilderna eftersom det är minnena ni kommer ha med er för resten av livet.

IMG_8819.jpg

"Wooow så himla fina bilder!"

- Frida  Augustsson

Några utav mina favoriter

IMG_5060.jpg
IMG_8819.jpg

Kärlek i solnedgången med sand mellan tårna

_MG_1923.jpg

Vinterbröllop med varma kramar

IMG_6749_edited.jpg

Bubblig kärlek

IMG_1921.jpg

Säg ja till varandra

Njut av kärleken

IMG_2786.jpg

Guldpaketet

10 TIMMAR 
10 timmars sammanhängande fotografering där jag är med från förberedelserna till festen


BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

PROVFOTOGRAFERING
Detta är ett perfekt tillfälle för er att känna er mer bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Ni får även chansen här att se och känna på hur jag är som fotograf.

Ni får 15 högupplösta redigerade bilder från den här fotograferingen.

LEVERANS
Ni får ca 500 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 15mil ingår

 

22.000kr

IMG_9183.jpg

Silverpaketet

6 TIMMAR 
6 timmars sammanhängande fotografering


BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

PROVFOTOGRAFERING
Detta är ett perfekt tillfälle för er att känna er mer bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Ni får även chansen här att se och känna på hur jag är som fotograf.

Ni får 10 högupplösta redigerade bilder från den här fotograferingen.

LEVERANS
Ni får ca 300 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 12mil ingår.

 

14.000kr

Matilda.png
IMG_5940.jpg

Bronspaketet

3 TIMMAR 
3 timmars sammanhängande fotografering


BRÖLLOPSMÖTE / FIKA
Vi ses på ett litet möte eller en smarrig fika för att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre. Det är viktigt för mig att det ska kännas bra innan vi bokar något.

PROVFOTOGRAFERING
Detta är ett perfekt tillfälle för er att känna er mer bekväma framför kameran på bröllopsdagen. Ni får även chansen här att se och känna på hur jag är som fotograf.

Ni får 5 högupplösta redigerade bilder från den här fotograferingen.

LEVERANS
Ni får ca 200 högupplösta redigerade bilder levererade i ett personligt onlinegalleri som ni sedan kan dela med er med era nära och kära!  


Resor inom 9mil ingår

 

9000kr

IMG_9275.jpg

Ska ni ha en mindre vigsel?
Då har jag ett paket som troligen skulle passa er bättre!
Läs mer om mitt paket för intima vigslar här

IMG_9085.jpg

Vanliga frågor

+ HUR LÅNG TID INNAN SKA MAN BOKA DIG SOM FOTOGRAF?


Om ni vill boka mig som er bröllopsfotograf så bör ni boka mig i god tid innan bröllopet för att garantera att ni får mig som bröllopsfotograf. Om ni vill boka min som porträttfotograf så behöver ni inte boka så långt i förväg, dock är det bra med lite framförhållning så jag kan fotografera er på det önskade datumet.
+ FOTOGRAFERAR DU ENDAST BRÖLLOP I KUNGÄLV?


Nej, jag utgår från Kungälv men jag fotograferar i hela Sverige och även inom EU. Dock tillkommer reseersättning och logi för fotograferingar utanför Kungälv.
+ VI ÄR INTE VANA VID ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?


Det är absolut inte ovanligt att man känner såhär! Jag vill att ni ska kunna känna er avslappnade och njuta av dagen än att tänka på mig och att ni måste titta in i kameran när bilderna tas. Det blir en så mycket roligare stund och härligare bilder om ni vågar lita på mig medan jag fångar de stora men också de små ögonblicken när ni minst anar det. Var bara er själva så kommer det bli hur bra som helst!
+ OM VI VILL ATT DU STANNAR NÅGON TIMMA EXTRA UTÖVER BOKAD TID, HUR MYCKET KOSTAR DET DÅ?


Om ni önskar att jag stannar extra utöver den bokade tiden på er bröllopsdag så går det bra. Jag debiterar då 2000kr i timmen. Detta läggs på slutfakturan. Vi pratar givetsvis igenom detta med varandra innan jag stannar, jag stannar inte längre än planerat om ni inte vill det.
+ NÄR FÅR VI SE BILDERNA?


Beräknad leveranstid för digitala bilder är ca 5 veckor, jag skickar oftast en tjuvkik på 5-10 bilder en vecka efter bröllopet. Dessa får ni givetvis använda obegränsat innan ni får alla bilder.
+ VAD HÄNDER OM DET BLIR DÅLIGT VÄDER?


Skulle det bli dåligt väder så löser vi det tillsammans på bästa möjliga sätt! Om fotograferingen äger rum i Göteborg så finns t.ex. Palmhuset inne i Trädgårdsföreningen där man kan få magiska bilder.
+ NÄR SKA VI BETALA?


När det gäller bröllopspaketen betalar ni en bokningsavgift på 25% av den totala summan i samband med bokningen för att garantera att ni får mig som er bröllopsfotograf. Resterade belopp betalas efter fotograferingen. Betalningen sker genom faktura via Frilans Finans.
+ VAD HÄNDER OM VI DRABBAS AV COVID-19?


Det hoppas jag givetvis att ni inte drabbas av! Om inte en fotografering genomförs på grund av att ni inte kan, så räknas det som en avbokning.
+ VAD ÄR HINDERPRÖVNING?


Innan ni kan gifta er i Sverige måste ni ansöka om hindersprövning hos Skatteverket. Ni ansöker genom att fylla i en blankett som ni skickar in till Skatteverket. Det är viktigt att ni lämnar in er ansökan i god tid före vigseln. Enligt svensk lag finns följande hinder mot att få gifta sig: Ålder – om någon av er är under 18 år får ni inte gifta er. Släktskap – om ni är nära släkt får ni inte gifta er med varandra. Om någon av er redan är gift/registrerad partner får ni inte gifta er. Dessa hinder gäller om ni ska gifta er i Sverige, även om ni inte är svenska medborgare eller bor i Sverige. När hindersprövningen är klar får ni ett intyg om hindersprövning och ett vigselintyg från Skatteverket. Intygen skickas hem till er och gäller i fyra månader. Giltighetstiden för intygen går inte att förlänga. Om ni inte har gift er inom fyra månader behöver ni göra en ny ansökan om hindersprövning. Kontakta vigselförrättaren i god tid före er vigsel. Ni ska lämna båda intygen till vigselförrättaren men tänk på att många anordnare av vigslar, till exempel kommuner, kan behöva ha intygen tidigare för att kunna planera vigseln. Efter vigseln fyller vigselförrättaren i intygen och skickar dem till Skatteverket. Ansök om hindersprövning genom att fylla i Skatteverkets blankett SKV 7880 och skicka eller lämna den till Skatteverket. Beroende på vilken anknytning ni har till Sverige kan ni behöva lämna in även andra handlingar och personligen besöka Skatteverket vid ansökningstillfället. Mer information finner ni på Skatteverkets hemsida.
+ VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?


Vid eventuell sjukhusvistelse/allvarlig sjukdom eller familjetragedi har jag rätt att ställa in fotograferingen och återbetala redan inbetalt belopp. Jag har ett stort nätverk av professionella fotografer och hjälper till så mycket som möjligt om olyckan skulle vara framme. Jag har aldrig behövt avboka ett bröllop. Jag tar mitt arbete på väldigt stort allvar och ser alltid till kundens bästa!

LEDIGA DATUM 2022

21 Maj
28 Maj
4 Juni 
11 Juni  
2 Juli
9 Juli
23 Juli
27 Augusti 
3  September 
10 September 
17 September 
24 September


Skicka en bokningsförfrågan idag!

Vilket bröllopspaket är ni intresserade av?

Tack för ditt mail!

Jennifer Kihlvall

FOTOGRAF