Familjefotograf

Göteborg, Västra Götaland & Sverige

_JK_0207.jpg
_JK_0939.jpg

Låt oss skapa magiska bilder!

Det är ett perfekt tillfälle för er att unna er en mysig upplevelse tillsammans med era barn. En fotografering tillsammans med mig är naturlig och avslappnad. Jag vill skapa magiska bilder tillsammans med er i en fantastisk miljö. Passa på att föreviga den här magiska tiden som ni tillsammans kan se tillbaka på om några år med ett leende på läpparna. 

_JK_0256.jpg
IMG_7211.jpg

MINA SENASTE

fotograferingar

IMG_7260.jpg
33.jpg

KRAMKALAS

PAPPA ♥ DOTTER

Matilda01.jpg

MYSIGT MED MAMMA

Matilda01-4.jpg
_MG_1811.jpg
_JK_0256.jpg
Skapa minnen för livet

Under fotograferingen vill jag fånga er på ett naturligt och kärleksfullt sätt. Bilderna är till för vackra minnen och så vill jag att ni ska känna när ni sedan bläddrar igenom dom år efter år.

Ett
Endast naturliga poser

Det är normalt att vara lite nervös inför fotograferingen men med hjälp av lite härlig musik och gott humör kommer detta snabbt att gå över. Under fotograferingen kommer jag fokusera på den äkta känslan. Ni kommer inte behöva göra några onaturliga poser.  

Två
En rolig upplevelse

Det blir vad man gör det till och vi kommer se till att det blir roligt, avslappnat och äkta. När fotograferingen är avklarad så vill jag att ni ska titta tillbaka och tycka att det var en rolig upplevelse.

Tre
IMG_6147.jpg
IMG_5799.jpg
IMG_5630.jpg

En inblick i hur det går till

05.jpg

BOKA FOTOGRAFERING

Jag rekommenderar att ni är ute i god tid gällande bokning av familjefotografering. När bokningsavgiften på 50% är betald bestämmer vi ett datum och även ett reservdatum som passar oss båda två ifall vädret inte är på vår sida. Resten av beloppet betalas i samband med bildleveransen. 

_MG_0505.jpg

INFÖR FOTOGRAFERINGEN

Kommer jag skicka en moodboard med inspiration inför fotografering. Där kan ni även ta inspiration med vilka färger ni kan ha på kläderna osv.

31.jpg

FOTOGRAFERING

Under fotograferingen vill jag att ni ska vara bekväma, avslappnade och bara ha det roligt.  Jag vill fånga er på ett naturligt och kärleksfullt sätt. Om ni har några speciella önskemål så vill jag mer än gärna höra dessa!

IMG_3322.jpg

LEVERANS

Leveranstiden är på ca 1-2 veckor efter genomförd fotografering. Ni kommer att få bilderna levererade i ett personligt onlinegalleri. Där får ni välja ut 10st bilder som ni sedan får levererade högupplösta. Om ni älskar bilderna så mycket att ni vill köpa fler så går även det bra.

_JK_0916.jpg
_JK_0939.jpg
_JK_0986.jpg

Er investering

IMG_7256.jpg

Familjefotografering

En timmas sammanhängande fotografering
 

- Konsultation via telefon eller Teams
- En personlig Moodboard/inspiration från Pinterest
- Möjligheten att låna två fina mammaklänningar
- 10st högupplösta bilder levererade i ett personligt onlinegalleri
- Personlig app med era bilder

- Valfri plats för fotograferingen


Resor inom 15km ingår.

 

3700kr

Detta passar er som vill ha en mysig stund tillsammans.

Om ni önskar köpa till fler bilder efter fotograferingen går det givetvis att göra det. Ni kan då välja om ni vill köpa någon enstaka eller om ni vill köpa till ett av mina bildpaket.

Högupplöst bild: 250kr /st   
Lilla paketet - 5st högupplösta bilder: 1000kr 
Stora paketet - 10st högupplösta bilder: 1500kr 

Skicka en bokningsförfrågan idag!
LEDIGA TIDER 2022


Juli: 4st
Augusti: 2st
September: 5st

Vi önskar fotograferas:

Tack för ditt mail!

Fotograf-3.png