top of page
Malin45.jpg

Moderskapsfotograf i Göteborg

Investera i ett exklusivt shoot along tillfälle

Jag vill hjälpa dig att bygga upp ditt portfolio med vackra och unika bilder. Följ med mig på en riktig gravid- eller moderskapsfotografering (mamma & barn) och få en inblick i hur jag arbetar med posering och styling. Under fotograferingen kommer jag att visa hur jag skapar en avslappnad och naturlig atmosfär som resulterar i fantastiska bilder.

Detta erbjudande är perfekt för dig som är ny inom fotografering eller som vill specialisera dig inom moderskap och graviditet. Genom att följa med mig får du en chans att se och lära hur jag hanterar olika situationer och förutsättningar, vilket kommer att vara ovärderligt för ditt eget arbete.

Om du vill bygga ut ditt portfolio med professionella bilder och få praktiska erfarenheter, fyll i dina uppgifter nedan med dina önskemål för att få mer information och boka din plats redan nu för sommar- eller höstfotograferingar. Observera att jag endast tar emot ett begränsat antal deltagare per år för shoot alongs, så tveka inte att höra av dig.

Gravidfotografering 09.jpg
Gravidfotografering 16.jpg
Malin18.jpg

♡ 1,5h sammanhängande fotografering

♡ En modell

♡ Styling ur min kundgarderob

♡ 5st högupplösta BTS-bilder på dig in action

1200kr

Priset är inkl. moms

Shoot Along

Detta är inte en traditionell fotokurs eller mentorskap, utan en unik möjlighet för dig att bygga ut ditt portfolio med vackra bilder inom gravid- och moderskapsfotografering. 

 

Under fotograferingen får du följa med och observera hur jag arbetar med posering och styling samt att du själv fotograferar under tiden och får möjligheten att posera modellen också. Du är självklart välkommen att ställa några fotorelaterade frågor. Observera dock att detta inte inkluderar frågor om att driva företag. 

 

Fotograferingen kommer att ske enligt min bildstil, vilket innebär att både modeller och styling är noggrant utvalda för att passa mitt varumärkes estetik. Detta upplägg är särskilt fördelaktigt för dig som delar en liknande stil, eftersom det kommer att harmoniera väl med din egen kreativa vision och bidra till att stärka ditt portfolio med bilder som reflekterar din och min gemensamma stil och inriktning.

Målet med tillfället är att du ska få fina bilder för att utöka ditt portfolio utan att du själv behöver kontakta en modell, sköta styling och allt arbete kring förberedelse av fotografering. 

_AM14099.jpg
Gravidfotografering 22.jpg
Erika 03.jpg
Boka in en shoot along idag
Jag är intresserad av...

Tack för din förfrågan!

bottom of page