top of page
_AM11372.jpg

Moderskapsfotograf i Göteborg

Skapar minnen av fina stunder

Att vara mamma är verkligen något alldeles magiskt. Det är en känsla som är svår att sätta ord på, men som fyller hjärtat med en oändlig kärlek och glädje. Att få vara med och se sitt barn växa och utvecklas är en gåva som inte kan mätas i ord. Det är i de små ögonblicken, som när man får en varm kram eller hör sitt barns skratt, som man verkligen förstår hur fantastiskt det är att vara mamma. Det är en resa fylld av utmaningar och glädje, men framför allt är det en resa som ger en en känsla av att vara en del av något större och vackrare än man någonsin kunnat föreställa sig. Att vara mamma är verkligen magiskt.

_AM15668.jpg
Smygtitt06.jpg
Linn&Tilde03.jpg
_AM13862.jpg
_AM14024.jpg

Unna dig en fotografering

I en värld där vi ständigt rusar framåt och har fullt upp med att jonglera arbete, familj och andra åtaganden, är det lätt att glömma bort att stanna upp och uppskatta det fantastiska som sker inom oss.

Genom att boka in en moderskapsfotografering ger du dig själv möjligheten att verkligen fira och föreviga denna vackra tiden i era liv.  Att fånga dessa ögonblick på bild är en påminnelse till dig själv om den styrka du som mamma besitter. Det är en påminnelse om att du är en del av något större och att du förtjänar att bli firad för det. Att se tillbaka på dessa bilder kommer att påminna dig om den kraft och det mod som du hade under denna tid.

Så ta en paus från den hektiska vardagen och unna dig en stund av bus och mys tillsammans med ditt barn. Boka in en moderskapsfotografering och låt mig föreviga denna tid. Det är en investering i dig själv och i ditt barn, och det är en chans att föreviga de vackra minnena för alltid.

Smygtitt02.jpg

Vad du får

när du bokar en fotografering

_AM17560.jpg
_AM17469.jpg

I

En mysig och avslappnad stund

Under en fotografering med mig fokuserar jag på att fånga er på ett naturligt och vackert sätt. Jag vill att bilderna ska spegla dig som stark mamma. När ni om några år tittar tillbaka på dessa bilder så hoppas jag att ni gör det med ett leende på läpparna. Jag kommer finnas där och guida er genom hela fotograferingen så att ni behöver inte tänka så mycket, bara njuta av stunden.

II

Låna vackra klänningar

Under er fotografering tillsammans med mig så får du möjligheten att låna två av mina vackra klänningar. Innan fotograferingen kommer du få tillgång till min "digitala garderob" där du får se vilka klänningar du kan låna. Mina klänningar passar dom allra flesta storlekarna och kan anpassas med hjälp av klämmor och säkerhetsnålar om så skulle behövas. Majoriteten av mina klänningar är i jordnära toner, lite bohemiska men också väldigt enkla och stilrena. Spana in min digitala kundgarderob HÄR och se om du hittar någon som faller dig i smaken.

ALEX&ELISE08.jpg
_AM11429.jpg
Emma&Elle07.jpg
Emma&Elle17.jpg

III

Vi skapar korten tillsammans

Jag vill att upplevelsen ska bli så bra som möjligt därför får du svara på lite frågor innan er fotografering för att jag ska kunna få en tydlig bild av vad ni önskar. Jag kommer att guida er hela vägen - från planeringen av fotograferingen till leveransen av bilderna. Mitt mål är att ni ska känna er trygga och bekväma.

Isabelle&Maximilian03.jpg


This is our place we make the rules

Vanliga frågor

När bör jag boka?

Jag rekommenderar att du bokar in en fotografering så snart du kan för att vara säker att du får en tid. Fotograferingen passar alla åldrar!

Får min partner joina?

Givetvis är din partner varmt välkommen också! Alla i familjen är välkomna, inklusive hunden! Glöm inte att matcha kläderna med varandra, gärna i jordnära toner för en så harmonisk och naturlig känsla som möjligt. Jag hjälper mer än gärna till att välja ut outfits!

Jag är inte så bekväm...

Det är nemas problemas! Jag kommer givetvis guida er genom naturliga och äkta poser. Lite go stämningsmusik och trevliga samtalsämnen ska nog få er avslappnade!

Vart fotograferar du?

Överallt! Jag älskar att resa runt inom Sverige (och även utanför) så jag åker mer än gärna på äventyr till dig. Vid resor tillkommer reseersättning, kontakta mig för mer information.

Kläder till mig!?

Oroa dig inte över vad du ska ha på dig eller om du behöver köpa nya kläder! Jag har en gravidgarderob med fina klänningar som du får låna under din fotografering! HÄR kan du spana in mina klänningar.

 Är vintern för kall?

Vinter går jättebra att fota under så länge man är förberedd på kylan! Klä er varmt, gärna lager på lager. Ha med er mysiga filtar och varma jackor som ni kan värma er med emellanåt. Ett hett tips är även att ta med lite varm dryck, exempelvis varm choklad! Muuuums!

_JK_1116.jpg
_JK_1070.jpg
_JK_1028.jpg

Skäm bort dig själv

Om du längtar efter att bli bortskämd och få en extra touch av glamour inför din fotografering, så är det definitivt något jag rekommenderar att du gör - bokar någon som piffar till dig!

 

Jag vill varmt rekommendera Jennifer Bauhn och Isabelle Roempke - Makeup artister och hårstylister, om du vill unna dig att bli ompysslad av någon annan än dig själv. Jennifer och Isabelle är otroligt skickliga och underbara personer som jag älskar att arbeta med!

 

Att få professionell hjälp med makeup och hår kan verkligen lyfta fram din naturliga skönhet och ge dig den extra självförtroendeboosten inför din fotografering. Jennifer och Isabelle har en förmåga att förstå och framhäva dina unika drag på ett sätt som kommer att få dig att känna dig fantastisk.

 

Så varför inte unna dig själv den lyxen att bli stylad av experterna? Ta chansen att bli bortskämd och känna dig som en stjärna inför din fotografering. Jennifer och Isabelle kommer att göra allt för att du ska känna dig vacker och självsäker inför kameran.

 

Så boka in din fotografering och överlåt resten till Jennifer eller Isabelle. Du kommer inte att bli besviken på deras fantastiska arbete.
 

Mer information om Jennifer och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Mer information om Isabelle och hennes tidigare arbete finner ni på hennes instagram HÄR.

Linn&Tilde10.jpg
Linn&Tilde11.jpg
Linn&Tilde12.jpg

Hur det går till

steg för steg

Kontakt

Jag tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad så jag rekommenderar att du hör av dig i god tid så du kan vara säker på att du hinner få en tid.

Längre ner på sidan hittar du formuläret som du skickar in din förfrågan genom. Jag svarar på förfrågningar inom fem helgfria vardagar.

Bokning

När vi har kommit överens om ett datum som passar oss båda så skickar jag en bokningsfaktura på 50% som garanterar din bokning. I samband med detta skickar jag även ett avtal. Bokningsavgiften dras sedan av från slutfakturan.

Planering

Efter att ha lärt känna er och er vision lite mer, har vi nu tillsammans kommit fram till vilken miljö och känsla era vackra foton ska ha. Som fotograf är det viktigt för mig att förstå era önskemål och skapa en atmosfär som speglar er personlighet och stil.

 

Jag är baserad i Göteborg och har förmånen att ha tillgång till många vackra fotoplatser i området. Beroende på era önskemål och den stämning ni vill åstadkomma, kan vi att välja bland dessa platser för att skapa era magiska bilder.

 

Jag är även öppen för att utforska nya platser och haka på nya idéer för att skapa unika och personliga bilder som ni kommer att älska. 

Fotografering

Min roll är att guida och peppa er under hela fotograferingen, så att ni kan slappna av och verkligen njuta av stunden. Ni behöver inte tänka på något annat än att ha kul, slappna av och omfamna varandra. Resten tar jag hand om!

 

Jag förstår att vädret kan vara opålitligt, men ni behöver inte oroa er för det heller. Om vi råkar få dåligt väder på den bokade dagen, kommer vi att boka om fotograferingen till en annan dag som passar oss båda. Det är viktigt för mig att ni får de bästa möjliga förutsättningarna för att skapa vackra bilder.

Leverans

Efter vår fotografering kommer jag noggrant välja ut dom absolut bästa och finaste bilderna samt börja arbeta med dessa. Efter ungefär 1-2 veckor kommer ni få en inbjudan till ert personliga onlinegalleri med ca 40-60st bilder att välja mellan. Under tre veckor kommer ni ha möjligheten att välja ut era favoriter som ni vill köpa. När ni har gjort ert val kommer jag göra den sista touchen på bilder och sedan leverera dom högupplösta i ett nytt personligt onlinegalleri som ni även kommer kunna dela med nära och kära, om ni vill det. 

Slutligen kommer ni få en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen. Slutfakturan kommer innehålla ert valda bildpaket samt eventuella tillval och resekostnader om fotograferingen skett utanför Göteborg.

Isabelle&Maximilian25.jpg
Isabelle&Maximilian23.jpg
Smygtitt04.jpg
LinnéaFilipTed19.jpg
Smygtitt03.jpg

Tillval för er

fotografering

Studio

Att planera en utomhusfotografering kan vara knepigt, speciellt när vädret inte riktigt samarbetar. Men nu har jag en fantastisk lösning att erbjuda - en fotografering inne i min kollegas underbara och avslappnande studio.

 

Ni är varmt välkommen att förhöja er fotograferingsupplevelse genom att bli fotograferad i denna varma och bohemiska miljö. Här kommer ni verkligen att känna er fina! Tillsammans kan vi skapa de bästa förutsättningarna för att göra denna fotografering unik och anpassad efter era önskemål.

 

Denna drömmiga studio är belägen i en tegelfabrik i Tollered, bara 28 minuter från Göteborg, 13 minuter från Lerum, 18 minuter från Alingsås och 50 minuter från Borås. Det är en plats som verkligen andas karaktär och charm.

 

Så varför inte ta chansen att fånga era vackraste ögonblick i denna unika studio? Här kan vi skapa en avslappnad och personlig atmosfär där ni kan vara er själva och känna er bekväma. Låt oss tillsammans skapa magiska bilder som ni kommer att älska att visa upp för nära och kära.

Blommor

Om ni vill känna er extra fina och nära naturen så kan jag verkligen rekommendera att ni väljer att ha en blomkrans i ert hår eller kanske piffa upp era hattar med en sådan.

 

Så hur går man tillväga för att få en sådan där fantastisk blomkrans? Jo, det är faktiskt riktigt enkelt.

 

För det första, när ni bokar er fotografering eller senast två veckor innan själva fotograferingen, så är det viktigt att ni meddelar mig vad ni önskar bära. På så sätt kan jag förbereda floristen.

 

För det andra, när ni har meddelat mig er önskan, så är det dags att välja en färgkombination som ni gillar. Jag vill att ni ska känna er helt nöjd och bekväma med era blomkransar.

 

Och för det tredje, när jag har fått er färgkombination, så använder floristen sig av de blommor som är aktuella för säsongen för att skapa er drömbilder.

Tidlösa album

När ni bokar er fotografering hos mig har ni möjligheten att köpa ett tidlöst fotoalbum som är en fantastisk investering. Det är verkligen en av mina mest populära beställningar, och det är inte svårt att förstå varför. Ett fotoalbum är en tidlös skatt som ni kan ha glädje av under lång tid framöver. Det är något som ni kan bläddra igenom när ni vill återuppleva era favoritminnen. Det är en investering i era minnen och i ert eget välbefinnande.

 

Ett fotoalbum är så mycket mer än bara bilder på papper. Det är en samling av minnen och ögonblick som ni kan bläddra igenom när som helst. Det är något som ni kan visa upp för era nära och kära, och som kommer att vara en värdefull del av ert hem.

 

När ni väljer att köpa ett fotoalbum hos mig kan ni vara säkra på att det blir av högsta kvalitet. Jag lägger ner mycket tid och omsorg på att skapa ett album som verkligen speglar era bilder och berättar er historia. Varje sida är noggrant utformad för att fånga känslan och stämningen i varje ögonblick. Det enda ni behöver göra är att välja färg och text på omslaget.

_AM19610.jpg
_AM10297.jpg
Yasmin 02.jpg
_AM17567.jpg
_AM19637.jpg
_AM17570.jpg
_AM17578.jpg

En investering för livet

Moderskapsfotografering

Digitala bildpaket tillkommer
 

- En timmas sammanhängande fotografering

- Möjligheten att låna två fina klänningar 

- Noga utvalda platser

- Fotograferingsguide

- Urval med 40-60st bilder att välja mellan
 

1900kr

Prisguide skickas via mail vid din bokningsförfrågan. 

Bildpaket från 500kr 

_AM12068.jpg

Detta passar dig som vill ha en mysig stund med ditt barn utomhus.

01. (_AM10236).jpg

Detta passar dig som vill ha en mysig stund med ditt barn inomhus.

Studiofotografering

Digitala bildpaket tillkommer
 

- En timmas sammanhängande fotografering i studio

- Möjligheten att låna två fina klänningar 

- Fotograferingsguide

- Urval med 40-60st bilder att välja mellan
 

2500kr

Prisguide skickas via mail vid din bokningsförfrågan. 

Bildpaket från 500kr 

Tillvak

Utöver det som ingår i en fotografering med mig så kan man även göra vissa tillval.

 

Blomsterkrans - 800kr

Makeup artist - Lilian Faraj [Kontakta henne för prislista]
Makeup artist - Jennifer Bauhn [Kontakta henne för prislista]

Hårstylist - Anna Sahlsten [Kontakta henne för prislista]

Emma&Elle13.jpg
Diana31.jpg
Diana13.jpg
Diana28.jpg

Skicka en bokningsförfrågan idag

LEDIGA TIDER 2024

FEBRUARI - En

MARS - Tre
APRIL - Två
MAJ - Två
JUNI - Fyra

Jag är..
Jag önska boka:

Tack för din förfrågan!

Jag svarar på förfrågningar inom 5 dagar, håll utkik i skräpposten då mina mail dessvärre hamnar där ibland.

bottom of page