top of page
_AM19697.jpg

Fotograf i Göteborg

Skapar minnen av fina stunder

_AM19694.jpg
_AM19686.jpg

Presentkort på

en fotografering

Att överräcka ett presentkort för en fotografering är som att ge bort ögonblicken av glädje och minnen som varar för evigt. Det är inte bara en gåva — det är en kärleksfull gest som får hjärtan att le och ögon att glittra.

 

Kanske står du inför den underbara tiden när någon i din närhet väntar barn, precis har fått barn eller är en stor familj. Kanske är det helt enkelt dags att fånga skönheten i en vanlig dag, för i varje ögonblick bor en speciell historia. Ett presentkort för en fotografering är som en portal till dessa ögonblick, en biljett till att frysa tiden och hålla den nära hjärtat.

 

Och för den blivande mamman är här ett extra tips — samla några nära och kära, gå ihop och köp ett present. Det är en gåva som hon kommer uppskatta otroligt mycket. En stund där hon får känna sig som en queen, njuta av sin vackra mage och sedan få möjligheten att titta tillbaka på denna tid med ett leende på läpparna.

IMG_9750.jpg
IMG_9748.jpg
IMG_9749.jpg
IMG_9747.jpg
_AM27865.jpg
_84A8025.jpg
Emelia 08.jpg

Bokninsvillkor

☼ Man kan välja mellan gravidfotografering, moderskapsfotografering eller familjefotografering. Om beloppet överstiger värdet för fotograferingen som innehavaren valt så kan innehavaren för resterande belopp köpa till extra bilder efter att fotograferingen är genomförd. Resterande belopp går ej att bytas ut mot kontanter. Om innehavaren bokar en fotografering av högre belopp än presentkortet så betalar innehavaren resterande belopp vid bokning av fotograferingen. 

 

☼ Efter beställning av presentkortet skickas en faktura till dig via mail. Fakturan ska betalas inom 14 dagar. Så fort jag erhållit din betalning skickas presentkortet till din angivna postadress. Det går att få presentkortet levererat digitalt om man så önskar, då får man själv skriva ut det om man vill det. Om du vill ha det levererat digitalt så anger då det under "meddelande" i beställningsformuläret nedan.

☼ Presentkortet är giltigt t.o.m. det datum som framgår  på presentkortet. Det går inte att förlänga giltighetstiden.

 

☼ Fotograferingen kommer ske i utomhusmiljö inom Göteborg. Vid fotografering utanför Göteborg tillkommer milersättning för resan (50kr/mil).

☼ Det går inte att byta ut presentkortet mot kontanter eller att returnera det.

 

☼ Presentkortet kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

_AM18672.jpg
Smygtitt02.jpg

Så roligt att du vill beställa ett presentkort

Du kommer garanterat glädja någon annan!

Fyll i beställningsformuläret nedan för att beställa. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till mig via mail fotograf@jenniferkihlvall.com

Välj belopp:

Tack för ditt meddelande!

bottom of page