top of page
_AM10675.jpg

Förvandla Ögonblick

Konsten att föreviga en graviditet

Då är den här kursen något för dig

Är du redo att fördjupa din kunskap inom fotografi och ta ditt varumärke till nästa nivå?

Att ta steget in i gravidfotografi är inte alltid en enkel resa, och det är helt normalt att känna sig vilsen, osäker och ibland ensam i början. Jag har själv gått igenom den resan, och jag vet precis hur det känns. Men jag har också upplevt den fantastiska känslan av att övervinna utmaningarna!

Det är en underbar känsla när du vågar ta det första steget, när du blir bokad, när du skapar en smidig arbetsprocess och när du bygger upp ett starkt varumärke. Jag vill hjälpa dig att nå dit, och det är därför jag har skapat den här kursen för dig, för fotografer som vill starta eller utveckla sin resa inom gravidfotografi.

Oavsett vad dina mål är som fotograf, om du vill växa, utveckla ditt varumärke eller bara våga ta betalt för ditt arbete, så är jag här för dig. Jag vill vara din guide och stödja dig på din resa mot att uppnå dina drömmar och mål. Du är inte ensam, och tillsammans kan vi skapa fantastiska bilder och minnen.

Jess 11.jpg
_AM27838.jpg

Färdighetsförbättring
ursen kommer att ge dig de redskap och kunskaper som behövs för att bli en skickligare gravidfotograf. Du kommer att lära dig nya tekniker och metoder för att ta fantastiska bilder av gravida kvinnor.

1.

Strukturerat arbetsflöde
Jag kommer att guida dig i hur du skapar ett effektivt arbetsflöde, från det första kontaktförsöket med en kund eller modell till leveransen av färdiga bilder. Detta kommer att ge dig ökad effektivitet och bättre överblick över ditt arbete.​

2.

Gemenskap och stöd 
Kursen ger dig möjligheten att ansluta till en gemenskap av andra fotografer som delar din passion. Du kommer att kunna utbyta erfarenheter, få feedback och stöd, och därigenom växa som fotograf.

3.

Vad du kan förvänta dig av kursen

_84A9646.jpg

Jag vet precis hur det känns att vara ny inom fotografin och känna sig överväldigad av alla frågor och osäkerheter. Hur börjar jag? Vem ska jag kontakta? Hur ska jag redigera mina bilder? Jag har varit där, och det är därför jag har skapat den här kursen för dig.

 

I kursen kommer jag att dela med mig av de redskap och insikter som jag själv har samlat under min resa som gravidfotograf. Du kommer inte bara att lära dig hur du tar fantastiska bilder, utan också hur du kan formulera dig när du kontaktar kunder eller modeller för stylade fotograferingar. Vi kommer att gå igenom hur du kan skapa ett strukturerat workflow som ger dig klarhet i ditt arbete och sparar tid.

 

Men här är det allra bästa - du kommer att få möjligheten att ansluta till en gemenskap av andra fotografer. Tillsammans kommer vi att dela erfarenheter, ge feedback och stötta varandra på vår gemensamma resa mot att bli bättre fotografer.

 

Så om du är redo att ta nästa steg och vill ha vägledning och stöd på din fotografiresa, så är den här kursen för dig. Låt oss utforska och utvecklas tillsammans, skapa minnen och förverkliga dina drömmar genom din kamera. Jag ser fram emot att välkomna dig till vår fotografigemenskap.

Helena31.jpg
Helena33.jpg
Helena29.jpg

Vanliga frågor

Ett.

Vilken utrustning behöver jag?

För att verkligen dra nytta av din utbildning rekommenderar jag att du har tillgång till en systemkamera eller en kompaktkamera som ger dig möjlighet att justera inställningar som bländare, slutartid och ISO. En systemkamera är fantastisk eftersom den låter dig byta objektiv och ge dig ännu större kreativ frihet när du fotograferar.

 

Dessutom skulle det vara klokt att överväga att investera i ett redigeringsprogram som Lightroom och Photoshop. Adobe erbjuder förmånliga månadsabonnemang för dessa program, och de kommer att vara ovärderliga verktyg för att förhöja dina bilder och ge dem den där extra touchen.

 

Att ha rätt utrustning och verktyg kommer att göra din resa ännu mer givande och spännande.

Två.

Hur länge har jag tillgång till kursmaterialet?

Du kommer ha fullständig tillgång till allt kursmaterialet på plattformen. Majoriteten av materialet som ingår i kursen kommer också vara nedladdningsbart, så du kan spara det och komma tillbaka till det när du vill. Jag förstår att alla har olika inlärningstakt, så du kan ta det i din egen takt och komma tillbaka till materialet när du behöver det.

Tre.

Vad kommer jag att lära mig i kursen?

I kursen kommer du att få en djup förståelse för konsten att bli en bättre gravidfotograf. Du kommer att bygga upp grundstenarna för varje steg i processen, från det allra första mailet eller telefonsamtalet med din kund till den slutliga leveransen av bilderna. Jag kommer att guida dig genom hur du skapar en avslappnad och bekväm atmosfär för dina kunder, vilka steg som krävs för att planera en lyckad fotografering och hur du effektivt kommunicerar med dina klienter för att förstå deras behov och önskemål. Du kommer också att lära dig praktiska tekniker för posering och hur du kan använda ljus, komposition och redigering för att ta dina bilder till nästa nivå.

 

Min målsättning är att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att inte bara skapa vackra bilder, utan också för att skapa minnen som kommer att vara uppskattade av dina klienter för all framtid. 

 

Genom denna kurs kommer du att få de grundläggande färdigheterna och insikterna som behövs för att utvecklas som gravidfotograf och leverera enastående resultat.

Fyra.

Vilken nivå riktar sig kursen till?

Kursen är utformad med dig i åtanke, oavsett om du är en nybörjare eller amatör inom fotografering. Om du är passionerad för att lära dig mer om konsten att fota gravida kvinnor, då är den här kursen rätt för dig. Vi kommer att börja med grunderna och gradvis bygga upp dina färdigheter och ditt förtroende som gravidfotograf. Det spelar ingen roll om du är helt ny inom ämnet eller om du har några tidigare erfarenheter. Min målsättning är att stödja och vägleda dig på din resa för att bli en grym gravidfotograf.

Fem.

Vilken platform är kursen på?

Kursens plattform är Facebook. Så för att kunna köpa kursen så kommer du behöva ett konto på Facebook.

_AM27865.jpg
_AM27870.jpg
_AM27838.jpg

Om Jennifer Kihlvall

3.jpg
_AM18000.jpg

Jag är Jennifer, den självutnämnda drottningen av Göteborg (och snart 30 år gammal, men det är en hemlighet mellan oss). Jag bor här med min sambo, som jag har lyckats övertala att stå ut med min Disney- och Harry Potter-obsession. Han är verkligen en hjälte!

 

Ni kanske undrar vad jag gör när jag inte sitter bänkad framför TV:n och sjunger med i alla Disney-låtar. Jo, jag älskar att dansa hemma till hög musik! Jag menar, vem behöver en klubb när man kan ha en egen dansfest i vardagsrummet? Jag är som en kombination av Beyoncé och en överentusiastisk flodhäst när jag släpper loss.

 

Men tro det eller ej, jag har faktiskt ett jobb också! Jag är fotograf med inriktning på gravida och moderskap. Jag får äran att fånga de mest magiska stunderna i en kvinnas liv och föreviga dem på bild. Det är som att vara en trollkarl, fast istället för att trolla fram kaniner ur hattar, trollar jag fram leenden och tårar av lycka.

 

Så om ni någonsin ser en galen kvinna dansa runt i Göteborg, sjungandes "Let It Go" från Frost, då är det förmodligen jag. Kom fram och säg hej! Jag älskar att träffa nya människor och sprida lite glädje i världen. Och om ni är gravida eller nyblivna mammor, då kan jag även erbjuda er en fantastisk fotosession. Jag lovar att jag inte kommer att dansa under fotograferingen... eller jo, kanske lite. Men det är ju bara för att få er att slappna av och skratta!

 

Så, kära vänner, låt oss dansa genom livet, sjunga med i våra favoritlåtar och sprida lite magi överallt vi går. För som Walt Disney själv sa: "Alla våra drömmar kan bli sanna om vi har modet att följa dem." Och jag har modet, och jag hoppas att ni också har det! Tack för att ni lyssnade på mitt lilla galna äventyr, och kom ihåg att leva livet med en stor dos humor och en ännu större dos Disney! Tack och hej, leverpastej!

Erika 03.jpg
_AM18672.jpg
_84A7972.jpg
_AM14086.jpg
Malin42.jpg
Helena17.jpg

Grymma bonusar som ingår

Mailmallar
En mall på hur du tar kontakt med en modell för din fotografering.

Ett.

Presets

För att skapa ett enhetligt arbete och en röd tråd genom dina bilder så kommer du få tillgång till presets som du kan tweaka tills dom passar dig.

Två.

Workflowmall
En guide som hjälper dig att skapa struktur i ditt arbete så du alltid vet vad nästa steg är och så du inte missar något viktigt.

Tre.

Detta ingår i kursen

Något som ingår

♡ Något som ingår

♡ Något som ingår

♡ Något som ingår

♡ Något som ingår

♡ Något som ingår

♡ Något som ingår

BONUS - Mailmallar som hjälper dig i kontakten med modeller eller kunder (värde 1000kr)

BONUS - Presets som hjälper dig att skapa enhetlighet i dina bilder (värde 800kr)

BONUS - Workflowmall som hjälper dig att skapa ett bra workflow för ett mer strukturerat arbete (värde 800kr)

Din investering

2000kr inkl. moms
(faktura på 14 dagar)

Du har möjlighet att dela upp kostnaden i två månader och betala 1000kr x 2

Beställ kursen idag

Har du företag?
Viktig information

- På grund av att denna produkt är digital kommer ingen återbetalning eller retur att tillåtas efter att du bekräftat din beställning och därmed genomfört ditt köp.

- Priserna är inklusive moms.


- Faktureringen sker genom Frilans Finans. Fakturan skickas av dem inom 1-5 dagar efter köpet.

- Kursens plattform är Facebook, så det är viktigt att du har ett facebookkonto. Kursens kapitel kommer vara nedladdningsbara. En inbjudan till kursen skickas manuellt därmed skickas den inom 24h på vardagar. Vid köp på helger skickas den nästkommande helfri vardag.

- Har du frågor om kursen maila mig genom att klicka HÄR. Skicka din fråga innan du bekräftar köpet.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page